Opinie Przygoda pomidora II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A na pewno oddałaś potrzebny towar aby otworzyć te wrota?

2. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

mam już pnącze teraz tylko niech się ta piwnica otworzy ehh bo na pnączu brak mi ostatniego itemu

3. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Cale pierwsze piętro obrobione a w szklarni nic nie mogę oddać:sleepy:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W szklarni zaczynamy w lewym, dolnym rogu, wymagane jest tam 1200 x znak tiki. Na grafice wskazuje ten kwadrat czerwona strzałka:

szklarnia.png

5. asia

asia Aktywny autor

Też twierdzę, że mylący. Właśnie podlałam bahamę super nawozem, dodałam zośkę i co tylko by się wyrobić do 14tej. Nie mówiąc, że przejrzałam FAQ i co prawda jest tam informacja, że event trwa do wtorku, ale jakoś niekoniecznie wyraźnie powiedziano, że obecne rośliny nadal będą do zasiewu... cieszyć się, że doszukałam się informacji przed wrzuceniem kolejnych dopalaczy 8)

6. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Popieram w stu procentach. To nie jest zegar oczekiwania, tylko totalna zmyłka. Czyżby znów chodziło o wzrost sprzedaży koszyczków i dopalaczy? Tak to właśnie wygląda.

7. sorbon70

sorbon70 Czeladnik forum

Fakt, ja też już chciałam zrezygnować z tej gry. Bardzo mylące te zegary. Też spłukałam się z nawozu. Czy takie powinny być informacje i wskazówki?

8. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Ten zegar to porażka.Bardzo mylące.Tak nie powinno być,on powinien odnosić się do całego eventu.

9. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

ja czekam od wczoraj na c.d.n eventu,fakt że ten zegar wielu graczom namieszał w głowie ,mnie też hihihih wstałam w nocy żeby zebrać badyle :)

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Fakt, ten zegar pokazujący czas do otwarcia piwnicy...zupełnie bez sensu -.- po co ?
    Mam do wysiania jeszcze 2000 na Bahamie i chciałam już zrezygnować z eventu.-.-

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  11. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Nie, wskazówki nie powinny być mylące - a te są. Może BP weźmie sobie do serca te uwagi - w końcu chyba celowo w błąd nie wprowadzają.
    Można było... dać na planszy eventowej przy przycisku 3 pietra ikonke zegara - która po najechaniu pokazywałaby pozostały do aktywacji planszy czas. Albo Pan Pomidorek Paweł, po najechaniu na ikonkę 3 piętra mógł podawać dokładne informacje na temat daty i godziny startu Mrocznej Części. A nie... doradzać cierpliwość.
    Można było... wykorzystać mechanikę stosowana w sezonach...
    No, ale najtrudniej wpaść na rozwiązania które już się stosuje ;)
    No a gdyby jednak to wszystko było niewykonalne to można było...zawsze nie robić nic. Poradnik wszystko dobrze tłumaczy, nikogo do własnych interpretacji nie zachęca ani w błąd nie wprowadza.

Pnącze zdobyte.

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wszyscy już mają pnącze... Ja też mam... ponad 4.000 wyspowej roślinki do zebraniaxD:cry: O ile dobrze policzyłam uporam się z nią w poniedziałek. Event kończy się we wtorek. Spokojnie zdążę:)
    Edycja. Zdążę, o ile nie zapomnę o sianiu w mrokach:music:

13. małgoos

małgoos Cesarz forum

Kochani czy ten event to sie dzis konczy bo ja mam tyły

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dla mnie chyba najważniejsze pnącze, bo nie wiem czy zdobędę wszystkie itemy... Albo zrobienie chociaż 1. Piętra całego. Sam już nie wiemxD

15. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wystartowała druga część eventu - siejemy dodatkowo na głównej łące Świata Pełni :)

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To ja mam ciutkę mniej , bo 3911 do uzbierania na wyspie xD:cry:xD ale za 30 minut będzie już o ponad 540 mniej, więc nie jest najgorzej 8)
    dziś jeszcze 2 zbiory machnę , jutro może 4 jak się uda i resztę w poniedziałek - teraz pełniowe szybciutko trzeba rozsiać i zaklinać los by tych uschniętych płatków dosyć wyleciało - a może być z nimi krucho, bo z mrocznego kwiatu tylko 43 mi wypadło, więc to nie najlepsza wróżba wypadalności :music: no nic, zobaczymy jak z ewentówki będą lecieć.

17. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. I piętro zrobione,II będzie jutro,a piwnica to pewnie do wtorku zejdzie bo nigdzie mi się nie spieszy. Po lewej stronie chcę dotrzeć do neonów i pomidorowego żetonu. Jak się uda zrobić całość to będę zadowolona. Pozdrawiam i zdrówka życzę.

18. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

czy u was też brak tej rośliny z pełni księżyca ? znakopnącze zasiałam, zebrałam... i stan zero :(

miwi45, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

odśwież grę

20. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

odświeżałam, przelogowywałam.... po kilka razy.. i nic

miwi45, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.