Opinie Przygoda pomidora II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry wieczorne.Co to ja miałem hmmm...:) zapomniałem.

Honorat., ewanta oraz JJoanna lubią to.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Krzewoskaz w komplecie, płatki u mnie teraz lecą z kurników, bo nawóz pięknie się sprzedaje już po 10 tys. xD
    Czekam na szkieletowy klucz.;)

3. anna0089

anna0089 Książę forum

No tak, dzięki ciężkiej prawie półrocznej pracy ulepszania 1s krokusa wreście sie udało . I własnie wykorzystałam go do zdobycia
    płatków. O matulu jakie to cudo :inlove:Jeszcze jeden zbór badyla i kwieciarnie i szklarnie będę miała w komplecie. Bedę czekała na 14
    i w trakcie działkowania zajrzę na puffina po klucz :D Taki jest plan. Przyjemnej niedzieli wszystkim życzę ;)

ewanta, kaska860 oraz olgs3 lubią to.
  4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Zapewne chciałeś opisać jak znakomicie idzie Ci w evencie:p. Ile to już wysiałeś, ile brakuje, jak wypadajki lecą itp. Tylko nie pytaj mnie o którym badylu i wypadajkach chciałeś napisać, bo ja już sama się gubię, co jest do czego xD

Ale czekam niecierpliwie na klucz, żeby się dostać do piwnicy :p.

ewanta i JJoanna lubią to.
  5. matthero

matthero Hrabia forum

Pnącze zawisło i zostało już odpalone. W szklarni zostało jeszcze 3 kroki do zdobycia. Myślę, że jutro przed 14 skończę. :)

ewanta lubi to.
  6. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

a u mnie brak kluczy :(

7. BA_Rock

patrish1979, klucz do piwnicy dostaniesz jutro, wraz se startem drugiej części eventu o godzinie 14:00.

ewanta lubi to.
  8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kwiaciarnia zakończona, czeka na jutrzejszy klucz, w szklarni pnącze zdobyte.
    Zmierzam po ulepszenie domku.

ewanta lubi to.
  9. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Tak,tak to właśnie miałem napisać :p

ewanta, MOD_Zgredek* oraz BA_Rock lubią to.
  10. lukas8mm

lukas8mm Forumowy żółtodziób

co z tym kluczem by otworzyć Kwiaciarnię, coś trzeba zrobić czy sie pojawi ??? prosze o info

11. BA_Rock

lukas8mm, klucz otrzymasz dziś o godzinie 14:00, gdy wystartuje druga część eventu Przygoda Pomidora.

Informację na ten temat znajdziesz w >>poradniku<<.

12. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Aby skończyć szklarnie brakuje 3500 badyla i 400 wypadajek.Kwiaciarnia zrobiona.

ewanta i Anhedrea lubią to.
  13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zabrałam się za wyliczanki i wychodzi mi, że potrzebuję jeszcze 9.200 szt. zielska z obszaru Farmy. Jutro po południu się z nim uporam...
    Przyjrzałam się też planszy i odpuszczę jedno poletko w Szklarni - potrzeba na nie 1.500 szt. zielska, a jedyne co daje to 68.100 PD.
    Póki co bardzo czekam na godz. 14, ciekawa jestem jak te uschnięte płatki polecą...:music:

ewanta lubi to.
  14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kwiaciarnia kompletna, a w szklarni potrzeba jeszcze 2369 krzewoskazu i 437 płatków.

15. ewanta

ewanta Komandor forum

nie sprawdzałam czy któreś pole jest nieopłacalne i leciałam po kolei- obecnie brakuje około 3300 zielska i 500 płatków. jeszcze dwa zbiory krzewoskazu i roślina będzie w komplecie.

olgs3, AngelGina oraz aankaa_66 lubią to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.W szklarni ulepszenie domku wzięte 8) Brakuje do skończenia 3500 zielska i 409 płatków -.-

olgs3, AngelGina oraz aankaa_66 lubią to.
  17. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

u mnie wszędzie brak wypadajek, czarno to widzę:(

olgs3 lubi to.
  18. GA-KL

GA-KL Czeladnik forum

gdzie znaduje się szkieletowy klucz?

Część na polu pełni księżyca
    Na jednym z górnych pól w kwiaciarni znajdują się zaryglowane drzwi do Piwnicznej izby. W momencie rozpoczęcia części na polach pełni księżyca każdy gracz otrzyma Szkieletowy klucz

u mnie brak???

Ostatnie edytowanie: 19 maja 2019
  19. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

GA-KL, druga część eventu rozgrywana na polach pełni księżyca zaczyna się dziś o godz. 14:00. Dopiero wtedy dostaniesz Szkieletowy klucz (podobnie jak wszyscy inni Gracze)...

GA-KL lubi to.
  20. GA-KL

GA-KL Czeladnik forum

dzięki za pomoc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.