Opinie Przygoda pomidora II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Jedyne co przychodzi do glowy to iść na żywioł. Siać, zbierać, wrzucać i mieć nadzieję na opiekę boską. I ziele sieję póki nie wejdzie drugie. Potem razem żeby drugie rozmnożyć na pelny zasiew. Potem kończę pierwsze żeby mi się misja rozgrzebana nie pałętała i wracam do drugiej. Sieję ile trzeba, pewnie zdąrzę. Jakby nie - SN, śmigiełka.
    Byle te wianki jeszcze spamiętać....

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

No właśnie dopiero teraz do mnie dotarło, że są jeszcze wianki i że trzeba itema wyciągnąć z paska -.-
    Ale już postawiłem go na środku głównej łąki, żeby o nim nie zapominać xD

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

W momencie, gdy zacznę używać podobnej przypominajki, będzie to oznaczało, że gra przestała dla mnie być rozrywką, a stała się obowiązkiem. Będą to ostatnie chwile, jakie w niej spędzę.

5. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Dobry Duch Farmy spojrzał wczoraj łaskawym okiem :)

i mogę już korzystać z bonusów pnącza

Pozdrawiam smakoszy pomidorowych sałatek z dodatkiem czosnku askalońskiego .

6. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

a jak przejść z kwiaciarni do szklarni?

antonina-farmerska i gretag lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jagusiowo trzeba wykonać w Kwiaciarni w pierwszym rzędzie, zadanie drugie od lewej, nad którym jest grafika drzwi (to właśnie przejście do Szklarni). Trzeba tam oddać 1700 Krzewoskaz, w nagrodę jest 20 x super nawóz i dostęp do Szklarni.

8. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    U mnie jest odwrotny problem , nie mam jak przejść ze szklarni do kwiaciarni :oops:. Jak dostanę klucz to mam drogę do piwnicy :oops:.

9. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Trzeci krok w lewo od drzwi w piwnicy (pole z drzwiami i wycieraczką) otwiera przejście do szklarni. Najlepiej tam dojść od lewej strony, wtedy nie trzeba czekać do niedzieli na klucz.

Kwiaciarnia to poziom, od którego zaczynamy.

Edycja: w momencie, kiedy masz już dostęp do szklarni, można się swobodnie przemieszczać między tymi dwoma poziomami.
    Z boku są nazwy poziomów, wystarczy kliknąć na ten, na który chcesz przejść.

Daj znać, czy się udało.

10. narida15

narida15 Czeladnik forum

wszystko takie zagmatwane gdzie jest fabryka wianków pomocy

11. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzięki :), kliknęłam i przeszłam do kwiaciarni ;) . Ja miałam podświetloną na zielono tylko szklarnię i ją zrobiłam w całości a kwiaciarnię miałam szarą . Nie pomyślałam o klikaniu xD

12. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Mrocznego badyla można wysiać o 2600 mniej jeśli nie potrzebna jest żółta zagroda. Za około 1:30 h przeszukam szklarnię i zacznę szukać kwiaciarni bukietow :)

13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

za 40 minut zbiór i też idę do szklarni
    na razie sieję bez bonusów. kręcić kołem bedę jak ruszy pełnia. Ewentualne +1, albo 100% obleci mi 3 eventy. Z tego knucia pewnie wyjdą nici ale co szkodzi próbować. Nadzieja umiera ostatnia!

14. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

No właśnie. Dobre posunięcie bo ja postawiłam w ogrodzie i na noc nie zebrałam8) chytry traci dwa razyxDxD

15. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Szukaj w zakładce z itemami. Tam jest fabryka wianków. U mnie powoli do przodu. Zbiór za godzinkę.

16. zuzasia$

zuzasia$ Forumowy żółtodziób

co to jest ta zakładka z itemami? Nie mogę znaleźć tej fabryki wianków. Proszę kogoś o odpowiedź

17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie szukaj jej w fabrykach tylko w itemach (ozdobach).

18. aisunel

aisunel Generał forum

Robie z doskoku,real jest wspanialy:p.Pykam jedno i drugie,pomocnicy odpalenio_O.W sumie jedno mnie interesuje przy tych zjawiskach,czy obornik pobije rekord 12500,stawiam na tak:D.No i produkty u mnie pewne zniknely,co sie dzieje:eek:

19. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

U mnie obornika brak, od rana nie widziałam żadnej oferty, ale cóż chyba nadgonię bo o dziwo udało mi się na kole wykręcić +200% do żniw. Także dzisiaj kończę sianie :)

20. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

No i gdzie teraz szukać szkieletowego klucza?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.