Opinie Przygoda pomidora II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

A dlaczego zginęła informacja o Pomidorze II, ja osobiście nie umiem jej odszukać???

I nikt z fanatyków nie pamiętał bo nikt nie napisał i nie przypomniał, szkoda:(:(:(
    Oczywiście MODzi również zapomnięli....

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Maryniu, ale gdzie zginęła ta informacja?
    Event zakończył się o 12:00 i w grze już do od tej godziny go nie odnajdziesz.

3. wakapo

wakapo Czeladnik forum

Ja wiem, trudno mi pretensje do kogoś mieć, tylko smutno, że mnie to zraża i zapał do gry umyka, ale grać pewnie będę, choć z następnym niesmakiem. :D
    Pozdrawiam wszystkich grających i tych co już znikną ;)

4. awnaiwar

awnaiwar Forumowy żółtodziób

A gdzie można dostać "zagrodę potwornych pomidorów", bo miałam odebrać przed końcem, ale coś wcześniej zamknęli. W sklepie Jacka można? Czy to już się niewraci i się przejechałam?

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

o ile dobrze pamiętam to w FAQ o ewentach, nawet jak skończony to info wisi, w info o nowych ewentach od kiedy do kiedy.
    Ja tutaj pomidora zdobyłam a tam zabrakło mi 6 wypadajek i bym miała cały ukończony czyli warsztat plus ulepszenie żółte. Mogłam dokupić wypadajki ale było jeszcze 4H w ostateczności 2h i wielkie ZERO. Co tu dyskutować czyli pisać bo szef ma zawsze rację jak nie ma racji to też ma rację.

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Koniec eventu, zdobyta zagroda potwornych pomidorów i pnącze :) na resztę brakło płatków...

pretorianka lubi to.
  7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wiesz, teraz zajrzałam do ogłoszeń eventowych, do FAQ i wszędzie nadal jest godzina od - do

Tak więc nie wiem o co masz pretensje, czy o to, ze gracze Ci nie przypomnieli?
    Cóż każdy sam jest zakręcony i zapewne czasu im brakło aby napisać na forum przypomnienie dla Ciebie8)

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2019
    gosiunia007 lubi to.
  8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

No ale przecież są informacje na forum...
    w FAQ: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/przygoda-pomidora.67826/
    w Ogłoszeniach: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/przygoda-pomidora.67799/
    w pierwszym poście tego wątku: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/przygoda-pomidora-ii.67859/
    Nikt ich nie usuwał. Jaki by miał w tym cel?

Anhedrea lubi to.
  9. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Zagroda była nagrodą w evencie i niestety przynajmniej na razie nie ma innej możliwości jej zdobycia. Event zgodnie z planem zakończył się dziś o 12:00. Fakt, że dość nietypowo, ale godzina zakończenia była podana zarówno w ogłoszeniu jak i poradniku.

Miejmy nadzieję, że za jakiś czas jeszcze pojawi się jakaś inna możliwość jej zdobycia.

10. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ja zamiast zagrody pomidora wybrałam ulepszenie. zagroda prędzej czy później zawita pod strzechę xD

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum. Dziękujemy za opinie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.