Opinie Przygoda na biegunie północnym

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stoone1

stoone1 Weteran forum

śmiechowe jest 1f za 40 talarków xDxDxD

2. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

Wykupiłam itemy za GT do 3 rzędu chmur i chciałam wystawić je na polu, niestety nigdzie ich nie znalazłam. Pisałam już dwa razy do PT i cisza. I co dalej?

grania. i Aisha1969 lubią to.
  3. -Rafi82-

-Rafi82- Wielki mistrz forum

Mi ten układ dał 20 GT

Aisha1969 i grania. lubią to.
  4. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Mieszkaniec forum

Wpisz + w dekoracjach i sie znajda

grania. lubi to.
  5. bogusiania

bogusiania Książę forum

Wskutek moich prawie 2-tygodniowych problemów z wejściem do gry i niemożnością grania, potem gorączka przedświątecznej krzątaniny, obecny event zaczęłam dopiero 2 dni temu w środę. Na otarcie łez łaskawe koło z imprezowych dało w przeciągu zaledwie 1 minuty, na 10 kręceń - aż 3x bonus na plony 100% na 24 h. Może coś podgonię, zawsze uda się dotrzeć do jakiegoś pnącza. Nie jest jeszcze całkiem idealnie, gra po jakimś czasie zwalnia i zatrzymuje się, ale jakoś daję radę grać, co mnie niezmiernie cieszy. Roślinki wyspowe wysiane, dziś skończę te z farmy, zostaną tylko do wysiania księżycowe i świąteczne. Powodzenia jeszcze grającym, a gratulacje dla tych, którzy wspięli się już na biegun północny:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę dokładnie skrzynkę odbiorczą na adresie email powiązanym z kontem w grze, w tym folder Spam i pokrewne, np. Społeczności, do PT wystarczy napisać 1 zgłoszenie i odpowiedź zawsze jest udzielana.

A odnośnie itemów to może są już wystawione, sprawdź proszę dokładnie wszystkie łąki na których wystawiasz itemy, np. Latarnia morska, Ogród ozdobny, itd....
    Dodam grafiki dla ułatwienia poszukiwań:

Świąteczna dostawa (+)
    6.400 PD/TPD oraz 3 x Super pasza co 21 godz. (9 ładunków). Po wyczerpaniu bonusowych ładunków straci (+) z nazwy i będzie dawał 6.400 PD/TPD co 21 godz. 2 małe pola.

Zakładanie wstążek (+)
    7.200 PD/TPD oraz 1 x Imprezowa wejściówka co 27 godz. (7 ładunków). Po wyczerpaniu bonusowych ładunków straci (+) z nazwy i będzie dawał 7.200 PD/TPD co 27 godz. 2 małe pola

Anetta41, Aisha1969 oraz grania. lubią to.
  7. waldi221

Dziękuję za podpowiedzi. Niestety, wszystko sprawdzone po kilka razy i bez oczekiwanego efektu. Odpowiedzi od PT nadal brak:(

8. SMOD_Atena

A ja gwarantuję, że odpowiedź na Twoje zgłoszenie została wysłana. Sprawdziłabym też dokładnie te łąki, które wyżej wymieniłam.

9. waldi221

Dziękuję SMOD Atena:). Wszystko się wyjaśniło i jest ok. Odpowiedź trafiła do spamu. Ja każdego ranka kasuję spam nie zaglądając tam, stąd pierwszą odpowiedź PT skasowałam i dzisiejszą odpowiedź też tam znalazłam. Wnioski już wyciągnęłam:)

10. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Mi zaginął iłem świąteczna dostawa wczoraj go wykopalam z pola a dzisiaj go nie ma już pisałam do pomocy technicznej ciekawa jestem co się stało

11. grania.

grania. Komisarz forum

A ja je dostałam przy takim układzie

i dzięki nim skończę misję hodowlaną w spółdzielni :p

Aisha1969 lubi to.
  12. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

zielony,czerwony,niebieski,fiolet u mnie dał skrzynkę pikolo :D

13. lolek55

lolek55 Hrabia forum

dopiero zebrałam 355GT, nie wiem czy będzie pnącze. Nie mam wpływu na to.

bogusiania i Aisha1969 lubią to.
  14. iza1170

iza1170 Czeladnik forum

A u mnie zielony, czerwony, niebieski, fioletowy za pierwszym razem kameleon tęczowyX5 i 25 GT następne po 25 GT.

Aisha1969 lubi to.
  15. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Za każdym razem mam 25 GT z ukladu radio, flakon, książki, miś. Niestety nie wiem jaki nr targu.

Aisha1969 lubi to.
  16. Lordek

Lordek Forumowy żółtodziób

przeczytaj jeszcze raz dokladnie poradnik, itemy sa z + i najpierw trzeba zebrac wszystkie sloty z itemu zeby sie stracił plusik i wtedy mozemy go dać do rzedu chmur

Aisha1969 i waldi221 lubią to.
  17. SMOD_Atena

Wyżej Gracz już tę sprawę wyjaśnił :)

Aisha1969 lubi to.
  18. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Jak zdobyć item deszcz konfetii?

Aisha1969 lubi to.
  19. babcia-ula

babcia-ula Forum Pro

nie mogę wejść na pełnie

Aisha1969 lubi to.
  20. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Piccolo nie było za układ, tylko za ilość rozegranych minigier, czyli 42 minigry i gwarantowane Piccolo- pasek z lewej strony :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.