PRZYCINANIE

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasia5024, 4 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasia5024

jasia5024 Czeladnik forum

GRĘ WYBRAŁAM BEZPŁATNĄ BO JESTEM RENCISTKĄ I MIMO ŻE BARDZO BYM CHCIAŁA KUPOWAĆ U WAS NAWOZY ,KOMBAJNY I INNE ALE NIE MAM ZA CO. KOMPUTER STARSZY MI PODAROWANO ZA CO JESTEM BARDZO WDZIĘCZNA.TERAZ NIESTETY PRZYJEMNOŚĆ Z GRY JEST MI ODBIERANA BO PO AKTUALIZACJI WTYCZKI MASAKRYCZNIE PRZYCINA TAK ŻE NIE DA SIĘ JUŻ TAK SPĘDZAĆ MILE CZASU. PROSZĘ NIE ODBIERAJCIE MI CHOCIAŻ TEJ PRZYJEMNOŚCI ,POZDRAWIAM j.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Bardzo proszę, aby zastosowała się to tego:
    Gdy gra nie działa - poradnik

I bardzo proszę na przyszłość nie pisz całego tekstu dużymi literami, gdyż w internecie uważane jest to za krzyk.

Czekam na informację, czy gra działa lepiej.

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

IRENKA2047, nie za bardzo rozumiem co miałaś na myśli pisząc powyższego posta. Nie wnosi on niczego do tematu, więc post usuwam. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do mojej pracy, bardzo proszę o napisanie zażalenia do Pomocy Technicznej.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

IRENKA2047, jeśli masz jakiś pomysł, aby pomóc Graczowi, mogłaś napisać, a nie zarzucać mi brak empatii czy serca, jak to ujęłaś.
    Przypomnę Ci, że ten dział nie służy do "przemyśleń", a do pomocy graczom. W związku z tym, że w Twoim poście żadnej pomocy czy rady na problem Użytkownika jasia5024 nie widzę, post usuwam i bardzo proszę o zakończenie tematu. Pozdrawiam :)

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja zmieniłam przeglądarkę,,pomogło,,pozdrawiam

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Doraźnie na "masakryczne przycinanie gry po aktualizacji wtyczki" może pomóc wyłączenie animacji i dźwięku systemowego.
    Oraz wyłączenie wszystkich aktualnie niepotrzebnych procesów działających w tle, w tym np klienta torrentów, a także zamknięcie wszystkich poza farmą zakładek przeglądarki.

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje wszystkim graczom za pomoc,

Czekamy na informacje od autora wątku czy wszystkie tutaj wymienione pomysły choć trochę pomogły.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Od chwili zamieszczenia tematu Autorka nie pojawiła się na forum, kolejnych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.