Przyciemniony ekran

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika balladyn1, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. balladyn1

balladyn1 Aktywny autor

Witam.
    Kiedy chcę wejść na farmę, pasek ładowania ładuje się normalnie, po czym znika, ale ekran dalej zostaje przyciemniony, tak jakby dalej się "coś" ładowało. Robiłem wszystko wg. poradników i dalej mam ten sam problem.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem jaka jest przyczyna,sprawdzałeś też wtyczkę AFP czy masz odpowiednią wersję?
    A nie zmieniłeś jakichś ustawień w komputerze (np...oszczędzanie energii)?
    Polecam dokładne zapoznanie i zastosowanie się do poradnika :Gdy gra nie działa - poradnik

3. balladyn1

balladyn1 Aktywny autor

Tak mam odpowiednią, ale jeszcze spróbuję coś pozmieniać ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli zastosowanie się do wskazówek z poradnika nie przyniesie pozytywnych rezultatów,to napisz proszę do Pomocy Technicznej.
    Niemniej jednak myślę,że czyszczenie,itd..oraz odpowiednie ustawienia ekranu wystarczą i problem zniknie.

5. balladyn1

Czy masz jeszcze jakieś pytania ??? czy udało się rozwiązać problem ??:)

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Brak dalszych pytań autora, w związku z czym zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.