Przetwórnie,

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Ma ktoś jakiś patent na szybkie wbicie poziomu z 4 na 5 w przetwórni owoców i piekarni???

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Codziennie oddawać na rozbudowę 5 przetworów ( dżemiarnia- ja wykorzystywałam poncz jajeczny, piekarnia- babeczki pinkie pie lub pierniki jak się nie ma zapasu babeczek). Do tego codziennie produkować coś i odkryć runę na drzewie mądrości (te na PD). Szybszego sposobu chyba już nie ma.

3. zletrafileskotku

ile tak pi razy drzwi to trwa? z miesiąc ? dwa?

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dziękuje graczowi za zostawienie własnej strategii rozwoju przetwórni.

W dziale pytań ogólnych gracze mogą zadać konkretne pytanie oraz uzyskać konkretną odpowiedź. Twoje pytanie natomiast sugeruję chęć dyskusji na temat różnych sposobów oraz taktyk wbijania lvl przetwórni. A do tego ten dział nie służy. W tym przypadku korzystniej będzie Ci zadać to pytanie w dziale Dyskusje o grze i nie tylko, gdzie będzie mógł na spokojnie porozmawiać z innymi graczami na temat możliwości.
    Pamiętaj też proszę, że każdy gracz ma inne podejście do sprawy więc i otrzymasz różne odpowiedzi.

Czy mogę Ci w tym miejscu jeszcze w czymś pomóc ?

5. zletrafileskotku

nie ;) dzięki za pomoc, pozdrawiam.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zapraszam, Cię do w/w działu jestem pewien że znajdziesz tam dużo opinii graczy a co za tym idzie masę pomysłów na rozwój. Oczywiście trzeba pamiętać, że mimo chęci to i tak chwile potrwa.

Autor wątku nie ma dalszych pytań oraz został przekierowany do odpowiedniego działu. Temat zamykam .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.