przetwórnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelina24.097, 17 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelina24.097

ewelina24.097 Zaawansowany

Jak wygląda temat przetwórni na Unity? Ja od początku nie mogę robić żadnych przetworów. Przycisk "ugotuj" jest nieaktywny.

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie działa. Zarówno na przegladarce jak i na kliencie.
    Może brak jakiegoś składnika?
    Może wyczyścić ciasteczka?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aniu dziękuję za pomoc, ja też nie mam problemów z dzielnicy.

ewelina24.097 czy sprawdziłaś i masz wystarczającą ilość wymaganych produktów?

4. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

tez tak mialam jak pierwszy raz weszłam do przetwórni... gra potrzebuje duzo czasu, aby sciagnac Twoje dane... mnie chyba dopiero za trzecim razem się udalo i teraz spokojnie 'robie' potrzebne produkty... teraz gra niestety cwiczy naszą cierpliwosc

5. SMOD_Atena

rajskafarma dziękuję za pomoc. Czas ładowania zależy też od naszego sprzętu, oprogramowania i połączenia z internetem.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. SMOD_Atena

marysiad8 Twój post usunęłam, w niczym nie był pomocny. Po raz ostatni proszę abyś nie zaśmiecała wątków w dziale Pomocy nic nie wnoszącymi postami. Wątek do wyrażania opinii jest tutaj: Otwarte beta testy - opinie
    Proszę też stosować się do obowiązującego Regulaminu forum i Netykiety.

7. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.