Przetwórnia dżemów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika TheiaBloom, 8 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Zwracam się z takim pytaniem, bo wyczytałam ze starych poradników, że ciasteczko lawendowe albo poncz jajeczny albo dżem lawendowy pomaga rozbudowywać przetwórnię i szybciej dobić do kolejnego poziomu i czy obecnie faktycznie tak jest? nie wiem, czy dobrze to zrozumiałam :eek:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szukam tych starych poradników i nigdzie nie widzę takich informacji, wskaż proszę gdzie to widzisz?. Opisy wszystkich bonusów otrzymywanych z przetworów znajdziesz w tabelach:
    Rozbudowa każdego zawodu to głównie produkcja w danym zawodzie. Możesz też dziennie użyć 5 sztuk wybranego produktu (za pomocą przycisku z budynkiem- na przykładzie dżemu z dyni na poniższej grafice po cyfrą 3):

za każdy doliczone będą takie same PD jak przy produkcji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

to wyczytałam w tych nieoficjalnych poradnikach ;) ale dziękuję już nie mam pytań!

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niektóre zawody mają produkty z konkretnym bonusem do rozbudowy, np. w Kwiaciarni Doniczka weselna - daje jednorazowo 100 punktów do kwiaciarni.
    W Nieoficjalnym poradniku można znaleźć wiele cennych wskazówek, ale jest też już dużo niewidocznych grafik z tabelami i nie wszystkie są na bieżąco uzupełniane bo niektórzy Gracze tworzący takie poradniki już niestety nie grają :(

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.