Przetwórca owoców i warzyw

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marocco, 24 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marocco

marocco Stały bywalec

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

marocco witaj :) możesz bliżej opisać co Ci nie pasuje w tabeli?

3. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

może masz podstawowe przepisy, w tabelce masz opisy, które przetwory są przypisane do poziomu, a które można było zdobyć w różnych eventach, uzyskać w zadaniach ze spółdzielni lub kupić

marocco lubi to.
  4. marocco

marocco Stały bywalec

Ghost jeśli dobrze czytam tabelę to na poziomie 1 można wyprodukować galaretka podstawowa, dżem jabłkowy, rabarbarowy, z guawy, z dyni, agrestowy, syrop czekoladowy. U mnie poziom jeden - gal.podstawowa, dżem jabłkowy, rabarbarowy, z dyni .
    Poziom 2 w/g tabeli - gal.delikatna, dżem z pigwy, różowa galaretka, obatzter, gal.z wyłupiastymi oczami, marcepan, zimowy dżem. U mnie poziom 2 - gal.delikatna, dżem z pigwy, obatzter.
    Poziom 3 w/g tabeli - chut.podstawowy, chut.pomidorowe, dżem lawendowy, pesto oliwkowo-czosnkowe, poncz jajeczny, langosz malinowy. U mnie poziom - gal.delikatna i chut.pomidorowe.
    Może źle odczytuję tabelę ?

b7ozena lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale niektore przepisy są przypisane do poziomu, niektóre sa do kupienia, albo były do wygrania... W tabeli masz napisane "miejsce zdobycia"

marocco lubi to.
  6. marocco

marocco Stały bywalec

A no to wszystko jasne, dziękuję b7bozena :)
    Nie mam pytań, można zamknąć. Pozdrawiam :)

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

marocco, ale jeśli równie dobrze się przyjrzysz tej tabeli to dostrzeżesz u dołu każdego przepisu, gdzie można było go zdobyć ( w którym evencie) ;)

Te przypisane do poziomu mają wyraźną adnotację :) Mogę jeszcze w czymś pomóc?

chrumcia91 dziękuje ślicznie

chrumcia91 i marocco lubią to.
  8. marocco

marocco Stały bywalec

dzięx chrumcia91 :)

chrumcia91 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro wszystko już jest jasne to temat zamykam. Pozdrawiam.

marocco lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.