przetwórca owoców i warzyw

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowaowa, 5 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowaowa

nowaowa Forumowy żółtodziób

witam, mam pytanie, od czego zależy ilość przepisów dostępnych np. w przetwórni owoców i warzyw, gdyż ja mam np. w 1 liście 6 przepisów ( mam 4 poziom w przetwórni ), zaś mój syn, mimo iż także osiągnął 4 poziom w przetwórni , ma tylko 3 przepisy i ogólnie w każdej liście ma minimalną ilość przepisów?
    Mam nadzieję,że zrozumiale ujęłam swoje zapytanie i liczę na jakieś wyjaśnienia i odpowiedzi.
    Dziękuję i pozdrawiam.

2. alexander56

alexander56 Generał forum

do kazdego poziomu mamy przypisane pewne przepisy i nie ma ich wiele :p. moglismy i mozemy jednak zwiekszyc ich stan po zdobyciu przepisów w eventach ;). w sklepie farmerskim dział rzemiosło mamy tez mozność dokupić te przepisy jakich nam brak . dostep do nich jest zalezny od poziomu rzemiosła jaki osiągnęliśmy w grze :D

3. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Niektóre przepisy były do zdobycia jako nagrody w eventach. Pewnie Ty te nagrody zdobyłaś, a syn nie. Inne znowu są do kupienia za FL w galerii. Był też jeden (chyba jeden?) dostępny tylko dla Top Gamers Club (choć tego nie jestem już pewna). I pewnie stąd się biorą różnice.
    Mam nadzieję, że trochę pomogłam;)

4. nowaowa

nowaowa Forumowy żółtodziób

Dzięki za wszystkie wyjaśnienia - faktycznie, możliwe jest,że zdobyłam przepisy w eventach, nawet o tym nie nie wiedząc :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Dodam jeszcze link do poradnika, w którym znajdują się tabele poziomów w zawodach, oraz wszystkie informacje na temat przepisów, między innymi sposób zdobycia : >>>klik<<<.

nowaowa, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nowe pytania się nie pojawiły - zatem zamykam temat i życzę miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.