przeszkadzające króliczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 3ola4, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

nie wiem czy tylko ja tak mam ale obrabiam farme ręcznie kasuje duże pole stawiam małe itp i zawsze na tych polach koło tych królików mam problem klikam na pole a on zawsze mi się wtryni musze klikać po kilka razy typu daj wiązanke nie daj wiązanki postaw pole itp to jest irytujące czy też ktoś tak ma czy tylko ja

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jak rozwiniesz pasek u góry po lewej stronie to tam jest przy króliczku taka fajka, jak to odznaczysz to wtedy masz wyłączone króliczki na farmie. Jak będziesz chciała nakarmić je wiązankami to z powrotem można to włączyć w tym samym miejscu:)

BA_Salsa lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Ja dołączę screena, gdzie te króliczki można wyłączyć (w czerwonym okienku pod króliczkiem jest okienko do odhaczenia). Dziękuję za Yaris_123 pomoc :)
    Poza tym kropeczki w tytule wątku zmieniłam na słowo mówiące o problemie ;)
    Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytania?

tkoivusaari001 lubi to.
  4. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

no i znowu nowe zmiany na forum z odpowiedziami ale mniejsza z tym przywyknę jak i z wieloma innymi zmianami na "lepsze" w tej grze. dzięki za porade bo już nawet chciałam nie grać w gre na czas eventu prze te króliczki . a to poza tym to chodziło mi o "wkurzające" ale też nie jestem pewna czy takiego słowa można użyć na forum

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Domyśliłam się o jakie słowo Ci chodziło, ale zmieniłam na bardziej "delikatne" określenie :) Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe :p.
    A do nowego forum można się przyzwyczaić. Jest dość intuicyjne i na pewno ogarniesz zmiany.
    Czy możemy jeszcze w czymś pomóc?

6. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

dziękuje do forum przyzwyczajam się dobranoc można zamknąć

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem :) Życzę w takim razie powodzenia i dobrej nocy :)
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.