przesuwanie przedmiotów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Maguś001, 7 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Maguś001

Maguś001 Forumowy żółtodziób

włączyłam funkcję przesuwania przedmiotów i ona ciągle działa. jak mam ją wyłączyć?
    próbowałam różnych sposobów i nic

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do przesuwania czy też przestawiania przedmiotów w inne miejsce służy jedno z narzędzi wielofunkcyjnych.

Na obrazku ikona w środku: [​IMG], klikasz ikonę, wybierasz przedmiot, przenosisz i stawiasz w wybranym miejscu.
    Jeśli chcesz przenieść przedmiot na inną część farmy, to używasz ostatniej ikony, usuwasz wybrany przedmiot i wystawiasz na innej części.

Czy u Ciebie ta funkcja nie działa?

3. Maguś001

działa, gdy używałam którąś z funkcij na górze pojawiała się dana ikona i później wystarczyło ją odkliknąć i znikała. a teraz funkcja przesuwania działa cały czas i nie wiem jak to zlikwidować, tak mam już drugi dzień. wszystko inne działa , mogę zbierać, siać

4. SMOD_Atena

Sprawdziłam u siebie i wszystko jest w porządku, po kliknięciu w narzędzie u góry pojawia się ikona do zamknięcia narzędzia: Prz.jpg .

Jeśli u Ciebie nie ma to spróbuj wylogować się i ponownie zalogować do gry. Jak to nic nie da to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Maguś001

przed tym problemem jak najeżdżałam na pole, zagrodę, czy drzewo to wyświetlała mi się nazwa danego przedmiotu, i czas, a teraz pole się podświetla i nic, i bez problemu daje się przesuwać. Funkcja tooltipy i pole informacyjne przy kursorze myszy są włączone.

dzięki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

6. SMOD_Atena

Rozumiem, że problem został rozwiązany czy też masz może jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.