przeskakiwanie pomiędzy polami

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 25 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Jest problem pomiędzy przeskakiwaniem z jednego pola na drugi, czasem trzeba to zrobić na kilka razy żeby zadziałało. Dodam że ciasteczka mam wyczyszczone wiec to na bank nie od ciasteczek.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem występuje na kliencie czy przeglądarce (jakiej)? czy w przypadku przeglądarki została wyczyszczona jej pamięć (od początku)? czy przeglądarka jest w najnowszej wersji?

3. johanaa1988

Przeglądarka i proszę jeszcze raz przeczytać co napisałam o ciasteczkach. Nigdy nie czyszczę częściowo bo uważam że robienie czegoś połowicznie nie ma najmniejszego sensu a aktualizacje przeglądarki sprawdzam niemal codziennie. Jestem osobą, która zwraca uwagę na takie rzeczny, nie zawraca głowy bez sprawdzenia bo akurat uważam że bez tego nie ma co nawet zawracać głowy i zgłaszać tylko jest to podstawa która należy zrobić przed zgłoszeniem i taki coś zwyczajnie mnie obraża.

Ostatnie edytowanie: 25 października 2025
    -gonska- lubi to.
  4. SMOD_Atena

johanaa1988 wiem, że czyściłaś ciasteczka ale pamięć przeglądarki to nie tylko ciasteczka. Trzeba wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) czyli całą historię przeglądania. Jaka to przeglądarka? czy sprawdzałaś działanie gry też na innych?

5. johanaa1988

dla mnie ciasteczka to pojęcie ogólne i tyczy się całości czyszczenia i nigdy nie zgłaszam nie rozbiąc podstawowych rzeczy

6. SMOD_Atena

Super, wobec tego czy sprawdziłaś wersję przeglądarki, czy jest najnowsza i nie wymaga aktualizacji? szkoda, że nie napisałaś jaka to przeglądarka i nie spróbowałaś sprawdzić działania gry na innych przeglądarkach.
    Jak widzisz na chwilę obecną tylko Ty zgłaszasz taki problem, więc przyczyny trzeba szukać najpierw w Twoim oprogramowaniu i oczywiście połączeniu z internetem. Czy próbowałaś może sprawdzić stabilność połączenia i je ewentualnie zresetować?

7. johanaa1988

Boże widzisz to i nie grzmisz... Skoro pisze, że zwracam uwagę na takie rzeczy, sprawdzenie wszystkiego to podstawowa zanim się zgłosi cokolwiek to chyba logicznie że wszystko zostało zrobione przed zgłoszeniem i by się przydało czytanie ze zrozumienie. Ludzie kto wam nadał miano moda.

-gonska- lubi to.
  8. SMOD_Atena

johanaa1988 proszę grzeczniej. Potrzebujesz pomocy więc zachowuj się proszę zgodnie z Netykietą. Próbuję znaleźć źródło Twojego problemu, podpowiadam, pytam a Ty napisałaś jedynie o ciasteczkach. Ja nie jestem jasnowidząca i nie wiem jakie "wszystko" zostało zrobione.
    Skoro nie ma z Twojej strony żadnej współpracy to ja nie jestem w stanie tutaj niczego doradzić. Napisz proszę zgłoszenie do PT, w celu sprawdzenia konta i ewentualną skargą. Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.