Przerwa w grze i zapomniane hasło.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adrian-lisek, 12 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adrian-lisek

Adrian-lisek Czeladnik forum

Dzień dobry grałem tu cztery lata temu miałem długą przerwę ,
    stare hasło i loging nie wchodzą .
    Czy jak zrobiłem konto to mogę grać na nowo czy muszę odszukać tamte stare hasło którego nie pamiętam .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Adrian-lisek witaj. Tytuł wątku zmieniłam na odpowiedni do pytania.

Skoro nie pamiętasz hasła to raczej go nie odszukasz, chyba że pamiętasz nick i adres email powiązany z kontem w grze. Wtedy na stronie logowania wpisujesz nick a poniżej "Zapomniałeś hasła", po tej czynności zostanie wysłany link do zmiany hasła na Twoją skrzynkę, pod warunkiem jednak jeśli adres email został wcześniej potwierdzony.

Informacje na ten temat znajdziesz w poradniku:
    Jeśli nie uda Ci się odzyskać dostępu do starego konta to pozostaje grać na nowym, powodzenia życzę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Adrian-lisek

Ok rozumiem ale robiłem to co napisałaś wszystko nie gram od 5 min tylko z pytaniem na pisałem czy łamie regulamin jak zrobię nowe konto czyli te co teraz na nim jestem .
    robiłem wszystko patrzyłem każdy e mail , i nic dlatego pytam czy mogę grać na nowym koncie ?

4. SMOD_Atena

Oczywiście, że możesz. Skoro założyłeś nowe konto to jednocześnie zaakceptowałeś Ogólne Warunki Handlowe, a te mówią, że posiadanie kilku kont przez jednego Gracza nie jest zabronione pod warunkiem, że konta nie zostały utworzone/są używane przy użyciu skryptów lub programów.
    Tak że jeżeli tylko wszystko jest w zgodzie z powyższym to grać możesz spokojnie, a jeśli jeszcze nie zapoznałeś się to polecam Regulamin gry Farmerama.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

Adrian-lisek lubi to.
  5. Adrian-lisek

Dziękuje Ślicznie rączki całuje pamiętam wszystko , żeby nie zaśmiecać to można usunąć lub zamknąć
    regulaminu na pewno nie łamałem i nie złamałem na starym koncie bo rzadko co wchodziłem na forum .
    więc dziękuje za szybkom odpowiedzi ,i na tym też mam zamiar przestrzegać , i życzę miłego po południa .

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego popołudnia, dobrej zabawy i sukcesów w grze życzę.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.