Przerwa obiadowa - nowa misja w spółdzielni?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Marchewka1989., 25 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Marchewka1989.

.Marchewka1989. Czeladnik forum

Witam, w spółdzielni znalazłam misję o nazwie "Przerwa obiadowa", czy jest to nowa misja? Nie widziałam jej wcześniej. Jej ikonka to "lisek".

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

co jest potrzebne do tej misji?

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To nie jest nowa misja, tylko kiedyś nazywała się Lunch. Już dawno temu zmieniła nazwę.
    Lunch (Przerwa obiadowa)

ross2 lubi to.
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Przed chwilą się zorientowałam.

Ale dzięki za szybkie sprostowanie.

5. .Marchewka1989.

Tutaj wrzucam obraz ze spółdzielni:

A ja wczoraj jej nie miałam.... nie wiem o co chodzi :(

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2015
  6. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

7. Agata00755

A który masz poziom?
    U Angoli masz wymagane poziomy na poszczególne zadania:

Tylko to z wyspy to już chyba nie aktualne, tam musisz mieć odblokowane posągi tych roślin chyba..

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Na forum nie piszemy posta pod postem.

Jeśli twój post w danym wątku jest ostatni a chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj.
    Nawet jeśli nie miała odpowiedniego poziomu na farmie to i tak misja wisi w spółdzielni.

Pewnie gracz nie zauważył tej misji przy przewijaniu.

Fakt, na bahamaramie te poziomy są już oczywiście nie ważne, trzeba odblokować dany posąg aby mieć do uprawy dostęp.

Ostatnie edytowanie: 25 maja 2015
  9. Agata00755

Nie, właśnie misja chyba pojawia się dopiero po osiągnięciu odpowiedniego poziomu lub jak wszystko ma się do 1 zadania. Jak np. batatów nie ma ktoś to tej misji nie będzie w spółdzielni. Przynajmniej tak mi się kojarzy

{Monia} i gosiagosia60 lubią to.
  10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja nie mam np. kawy albo trawy cytrynowej a misję Smoothie dla Ary, w której jest potrzebna trawa mam w spółdzielni.

11. Agata00755

Weszłam na stare konto z 3 poziomem i tam nie ma tej misji. No, ale fakt, że nie mam tam wyspy.

Edycja: A misje o których mówisz są od 9 poziomu na wyspie, więc może stąd je masz?

Ostatnie edytowanie: 25 maja 2015
    {Monia} lubi to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie nie też ma tej misji w spółdzielni, więc chyba jednak pojawia się po osiągnięciu jakiegoś poziomu.

13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Może tak faktycznie jest.

Czy może nam autorka powiedzieć, czy ostatnio nie odblokowywała czegoś w Świątyni Małp, albo przeszła poziom na farmie?

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.Marchewka1989., potwierdzam to co napisali Gracze, to nie jest nowa misja, kiedyś nazywała się Lunch, jednak już dawno temu zmieniła nazwę. :)
    Do niektórych misji w Spółdzielni otrzymujemy dostęp po osiągnięciu jakiegoś poziomu lub po otrzymaniu dostępu do potrzebnych w niej zasobów. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom bardzo dziękuję za pomoc. :)

15. .Marchewka1989.

Poziomy to mam wysokie i na Baha i na Farmie. Ale na Baha mam nie odblokowane dużo roślin bo oszczędzam banany.
    Już wiem dlaczego nie mialam jej widocznej, ponieważ nie miałam batatów odblokowanych a wczoraj je odblokowałam żeby się do orzeszków ziemnych dostać.

A nawiązując do jednej wypowiedzi:
    Ja również nie mam np. trawy cytrynowej a misję Smoothie dla Ary, w której jest potrzebna trawa mam w spółdzielni.
    Dlatego mnie to zmyliło.

Dziękuję wszystkim za wyjaśnienie. Można zamknąć.

16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

LaDy-DaGa - zapraszam do tego tematu: ..::klik::.. :)
    nowa1396 - zapraszam do poradnika: ..::klik::.. (salon pielęgnacji wąsów) :)
    Wasze posty usuwam gdyż nie są związane z tematem wątku. W przyszłości proszę otworzyć własny temat. :)

.Marchewka1989., skoro można to temat zamykam. Życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.