Opinie Przerażające nocowanie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Też skończyłam :) ( dzisiaj rano)
    Tak długa pełnia bo bawimy się mrocznie cały miesiąc ;)

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

też skończyłam:),z piccolaka ,,wieczne poszukiwanie:p",zadowolenie w skali od 1-10,,,trzyxD

3. igorAwadas

igorAwadas Wyjątkowy talent

To 1500 proszę przesłać do mnie , tylko nie pocztą :) , kurierem :)
    Z picola tańczący z liśćmi .
    Jeszcze 9 i 10 zostało , może się uda .

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zostały mi zadania - z 3 torbami pełnymi cukierków oraz to tuż obok niebieskiego potwora pod łóżkiem.

Marzenakruczek i basia_z_ lubią to.
  5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Ja też melduję, że skończyłam to ,,Przerażające nocowanie,, w którym jedyna przeraźliwość to zbyt długie oczekiwanie na roślinkę :music:no było jeszcze i trochę pomniejszych tych przeraźliwości ( zawieszanie gry i konieczność częstego odświeżania) ale do tych tak przywykłam, że już nawet mi nie zjeżają grzywki :p:cry:
    A dziś od rana testuję ,,zagrodowego kasztanka,, ( 4 szt. opryskiwacza + doniczka walentynkowa i chyba jakieś pnącze, bo przez jakiś czas zagrody były jednosekundowe :inlove::inlove:) który tak galopował, że Mietka nie nadążała wywozić obornika i paszy podawać, nawet kombajnem :DxD - teraz trochę zwolnił, ale i tak jest super , gdy np. manty rosną 40 minut a nie cały dzień .
    - z Piccolaka jeszcze nie wiadomo co się zrodzi, bo dopiero wystawiony - i towarzystwo dlań wyhaczyłam z mrocznej misji , więc... może tak wespół postarają się dać coś fajnego :music:8)
    edycja;
    No i wespół-zespół Piccolaki dały Nieumarłego skarba i... Kumpla niedźwiedzia :wuerg:- no trudno ... i kumpla trzeba przyjąć :p

Ostatnie edytowanie: 11 października 2021
  6. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Pytanie nie z tej ziemi :D

Moja wnusia ola88888 koniecznie chce miec to pnacze. Nie chce tu napisac z pytaniem ( nie wiem dlaczego ) to ja to zrobie.
    Zabraknie jej ostatniego itemu. Mi starczy aby jej wziac pierwszy.
    Czy ktos robi ten event i nie potrzebuje pnacza ani "potwora pod lozkiem"?

krasnoludek10 i basia_z_ lubią to.
  7. deaemeka

deaemeka Generał forum

może się mylę ,ale pnącze zdobywa się na samym końcu ,więc raczej nici z pomysłu.... no chyba ,że można to pnącze kupić.

krasnoludek10 i basia_z_ lubią to.
  8. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Wydaje mi sie, ze po zdobyciu "czytania pod kocykiem" mozna miec juz pnacze, ale wlasnie bez itemu "potwor pod lozkiem".
    Jak Ola kupi jutro kocyk to zobaczymy.

krasnoludek10 lubi to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nareszcie po evencie:D Jeszcze zostały mi 83 landrynki, o 308 torbach nie wspominającxD:cry:xD

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

niestety pnącze zdobywa się na samym końcu więc trzeba zrobić całość

krasnoludek10 i pbkl lubią to.
  11. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Dziekuje za info. Wlasnie tez to zobaczylam. W takim razie nie bylo pytania :)

krasnoludek10 lubi to.
  12. 53klasa

53klasa Książę forum

A ja nie dałam rady, bo siałam sobie na pół gwizdka, uzupełniając stodołę. Ale zebrałam zagrody i z jednej wyszły mi Sekretarze, mam już dwa :inlove:. A z Pikolo kijek pogoxD.
    Czy ktoś wie, czy kijek pogo mogę usunąć z pola i przenieść na ogród ozdobny? Nigdy tak nie robiłam z Pikolo i nie mam pewności, czy nie zniknie w odmętach.

krasnoludek10 lubi to.
  13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jak go usuniesz to tracisz bonusy z nim zwiazane,tylko w przypadku kijka to raczej niewielkie:p

krasnoludek10 i 53klasa lubią to.
  14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

nie wiem czy to mało,kijek daje : 40x 3 farmarki to zależy co kto zbiera 8)

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Masz rację ,ja akurat FM zdobywam w utylizatorze:)

krasnoludek10 i -mala159- lubią to.
  16. igorAwadas

igorAwadas Wyjątkowy talent

Skończyłem przed 14 , zabrakło 10 wylotek , musiałem dokupić .

krasnoludek10 lubi to.
  17. 53klasa

53klasa Książę forum

Właśnie :) Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, jak mówi przysłowie :) Dziękuję. Odczekam, aż skończy się wydolność tego banku :)

18. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Event dawno zakończony, za opinie dziękuję, temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.