Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

najpierw na dużych polach z wodą, kupą SN i NZ. Ja tak robię aż uzbieram na 1 łąkę. Od 3-go siewu bez NZ.

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Pierwsze 2 zasiewy robię na dużych polach z maksymalnymi dopalaczami (super nawóz, Zośka, w slotach biała niewinność i kerststol, woda i nawóz) - ale odpowiadam za siebie.

3. killpubeur

killpubeur Czeladnik forum

Wszystko jest ok. Są sadzonki niespodzianki, typu oliwka, i temu podobne? A może coś się z nowości pomarzyć można! Podobne szczęście mam z zagrodami a to gęsi a to indyki no super. Widocznie każdy ma za swoje.
    Dobrej zabawy!

dantic3 lubi to.
  4. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

siemka
    fajnie że kombajn za pół ceny bedzie na początku ewentu a nie na końcu
    pozdrawiam
    :)

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    wszystkie nagrody są ok.,ale..................szkoda,że nie ma w nich kuponów,albo choć zwykłych pomocników:(

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

A mnie interesuje jedna zasadnicza kwestia. Będzie do końca miesiąca odblokowana strefa pełni czy nie? Zawsze na Halloween była

Peonia, dantic3 oraz gretag lubią to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A czy ten event ma coś wspólnego z pełnią? Nie.....

dantic3, zonaania2122 oraz gretag lubią to.
  8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Mnie jak zwykle przeraza tylko jedno - wypadajki
    Brrrrrr 1320 szt, rosline jak u mnie moge miec w niecale 60 h, ale skad zebrac 1320 wypadajek w 6 pelnych dni. To jest 220 szt/ dzien lub 9,2 szt/h

dantic3 lubi to.
  9. niki1990

niki1990 Komandor forum

zeszłoroczny i 2 lata temu też nic nie miał, a była

dantic3 lubi to.
  10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ilość wypadajek rzeczywiście ogromna ,ale te ok 44 sztuk dziennie z każdej z pięciu łąk roślinami uszlachetnionej i długo rosnącej i nie powinno być problemu z uzbieraniem .
    No ja mam taką nadzieję że dam rade :)

dantic3, panoramaogrodnicza oraz Nutka lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale pełnia była dopiero co, więc raczej nie spodziewałabym się jej znowu

dantic3 i zonaania2122 lubią to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie już na głównej łące rosną goździki,na pozostałych niczego nie zbieram do jutra.............

dantic3 i niebo016 lubią to.
  13. niki1990

niki1990 Komandor forum

szkoda. misje bym skończyła

Peonia i dantic3 lubią to.
  14. rysio

rysio Półbóstwo forum

tylko zapominasz o jednym - 2 dni potrzeba na eventowke, ale badzmy dobrej mysli (najczesciej w czasie 1 zbioru miny rzedna)

dantic3 lubi to.
  15. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

1320 wypadajek, a nagrody niestety tylka nie urywaja. Pnacze fajne, ale nic poza tym niestety :(

dantic3 lubi to.
  16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Trochę szkoda:oops:Miałam nadzieję na dalsze kończenie mrocznych misji. A event robię bo pnącze fajne:music:8):)Powodzenia Wam życzę. 8):)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wiesz, ewentówka ma dość krótki czas wzrostu, więc spokojnie można na noc dać coś dłużej rosnącego na wypadajki. No ale ta ilość wypadajek też mnie trochę przeraża. :(

18. Azile

Azile Komandor forum

Ty tam nie odpowiadaj za siebie tylko tłumacz jak xD, s.n. jest, zośka jest, "w slotach biała niewinność i kerststol" nie ma :(( poszukam na rynku) i czemu duże pola? Tu nowi też są :p

dantic3 lubi to.
  19. niebo016

niebo016 Generał forum

Z dużego pola jest więcej sztuk roślinki jak dasz czantej i "wiatraczek" czyli super nawóz Zosi.

dantic3 i Azile lubią to.
  20. Azile

Azile Komandor forum

Wypróbuję nowy sposób, kupiłam białą niewinność, to kosztowało majątek :p więc jak nie zadziała osobiście zamorduję i powieszę na drzewku "złej królowej" xD(P.S. wiem że groźby są karalne, to tylko żart :))
    "
    Z dużego pola jest więcej sztuk roślinki jak dasz czantej i "wiatraczek" czyli super nawóz Zosi."
    Co to czatnej? ​

Ostatnie edytowanie: 24 października 2016
    Peonia i dantic3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.