Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tosia

tosia Nadzorca forum

u mnie po zakończeniu też biegały potworki ale odhaczyłam przycisk i już mnie nie nękają;)

pnącze odpalone;)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie też zniknęły:(
    przelogowanie nie pomogło:(
    zastanawiam się czy stawiać itemy na pnącze,czy zostawić w ogrodzie................
    mam ciągły deficyt sg.
    jak radzicie?????????

3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Itemy dające SG raczej nie poprawią zbytnio budżetu farmowego, licząc 2 razy zbiór to ok 10 tys SG na dzień ;)

Według mnie zdecydowanie lepiej jest postawić na pnączu

juliuszka i Wrzosowisko3 lubią to.
  4. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Event jakiś dziwny dla mnie, pierwszy raz problem z wypadajkami... Nigdy nie musiałam robić przemeblowania na farmie, a teraz zamieniłam duże pola na najmniejsze w nadziei na więcej papierków. Myślicie że pomoże? Nie jestem jakimś super doświadczonym graczem (poziom 75).

5. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

pnącze odpalone bez melona i goździków :D 3 zagrody- 3 papierki i koniec eventu :D:Dudało się :D

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hejka :) Przed chwilką pnącze odpaliłam.Kasztanek nie ruszony 8) Stworki mi nie przeszkadzają-nie sobie jeszcze"pobrykają";)

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nie płacz ;) ostatnio jak był event i tylko z mrocznej polany wyskakiwały wypadajki to też tam nie zbierałam przez jakiś czas i się dziwiłam dlaczego nie mam wypadajek, dopiero później "załapałam" o co chodzi xD

8. Karamba_ll

Karamba_ll Okazjonalny autor

Event już dawno skończony ale jest rozczarowanie, miałem newsa od "dobrej sąsiadki", że po skończonym evencie można dalej oddawać cukierki i będą nagrody losowe ale chyba coś nie tak... tak to się kończy jak się nie czyta opisu eventu, no cóż...2 tys roślinek na kompost :p

9. jacekf

jacekf Komandor forum

odkrylem juz moje ts-y i pozostal lekki niedosyt..........;)

dostalem leniwce ++ i baobab xl, a na farmie orzelki pomaranczowe i jakies drzewko xl....... :cry:

szkoda, bobo liczylem na jelonki. z tych nagrod to tylko orzelki pomaranczowe troche ciesza.......;)

papierkow od cukierka juz 524 sztuki na plusie , a kasztanka nie ruszalem.

10. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Ja mam na trawce i kaska leci, potem wyląduje na pnączu. ^^

Jeszcze tylko tylko 6 kroków... :)

Emocje sięgają zenitu czy u da mi się do jutra skończyć... wierzę w to mocno.

Chciałam podziękować tym, co przysyłają papierki, jak tylko będę miała szansę to odwdzięczę się. :)

11. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Odkryłam ts-y papugi, mango,wcześniej coś żółtego i jeszcze jakiś badziewie co szybko wycięłam.Dość że dali po jednym, wcześniej było po kilka sztuk to jeszcze taki szajs .Z niecierpliwością czekałam co mi wyrośnie i się :mad:zamykam komputer muszę ochłonąć.

12. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Spokojnie dziś skończyłem, landrynkę skończyłem siać wczoraj. Teraz 100 papierków na plusie.
    Cztery niespodzianki: na razie tarnina XL - jak będzie po 1 TS na ewent to może i tarnina będzie rarytasem:p

13. smerf41

smerf41 Weteran forum

Mam 79 %.....ciekawe czy do jutra zdążę...na razie nie ruszam kasztanka....zobaczymy. Pozdrawiam.

14. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Pnącze żegnaj:(. Nie mam szans. Dopiero 64%:(. Dziś słabo idzie z cebul, góra 19 sztuk, a wczoraj było po 30.

15. Bafi1957

Bafi1957 Forumowy żółtodziób

Gram juz dosc dlugo. Z roslinkami nie mam problemu aby uzyskac odpowiednia ilosc ale z wypadajkami odwieczny problem. Nawet odwiedziny duchow nie pomogly. Do konca jeszcze 6 krokow. Nie wiem czy dam rade. Gratulacje dla tych co juz ukonczli.

MaraAcoma i maja027 lubią to.
  16. juras

juras Weteran forum

Ja akurat się temu nie dziwie. Pełnia była zapowiadana na 6-8 listopad. Mnie się udało zauważyć event na 'zegarze",w kilka minut po rozpoczęciu, ale i tak nie obyło się bez strat, bo poprzedniego dnia zdjąłem z pnącza rząd skracający czas wzrostu na mrocznej. Myślę, że w sytuacjach drastycznej zmiany w kalendarzu, "oo" powinno być podane z wyprzedzeniem co najmniej 48 godzinnym!

Ostatnie edytowanie: 30 października 2016
  17. psisko02

psisko02 Czeladnik forum

Rośliny w nadmiarze, papierków brak na 1,5 kroku.

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dariodiablo lubi to.
  19. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

No i już skończyłem cały event obeszło się bez trwonienia SN :) Łatwy i przyjemny wbrew pozorom. Z TS'ów to bobry pomarańczowe pigwa XXL a na wyspie Amherstia Xl i Małpy Pomarańczowe. Wciąż brak bajora hipciów :/

20. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Tylko jak oddawać nadmiar cukierków jak nie ma straszydeł? Przynajmniej u mnie już ich nie ma i nie piszcie że je wyłączyłam:p

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.