Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wielkie drzewa nawozowe

2. Ania

Ania Moguł forum

A ja nie kończę szybko, lubię się pobawićxD i dopiero przed końcem zobaczę ile mam wypadajek jak mało to kasztankowe odpale.

3. EmilL66

EmilL66 Okazjonalny autor

ja jak znam życie nie dojdę tam:))

dantic3, kybek93 oraz gretag lubią to.
  4. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Mam pytanie, czy więcej wypadajek dostanę gdy obsadzę łąkę drzewami ( mam kilkaset oliwek w pasku), czy jak obsieję orkisz na dużych polach?, rosną podobnie długo i chciałbym się dowiedzieć co się bardziej opłaca?

dantic3 lubi to.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

JonnyZu, na ilość "wypadajek" na wpływ podstawowy czas wzrostu, czyli im jest dłuższy, tym większa szansa na wypadnięcie przedmiotu.

Peonia i dantic3 lubią to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Odpowiadam z własnego doświadczenia.Na mojej farmie drzewa i zagrody się nie sprawdzają.Ja bym wybrała orkisz.

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja mam zawsze albo goździki, albo jęczmień, żyto itp, po bokach drzewa xxl i przeważnie wypada dość dużo wypadajek, zagrody jeżeli mam to wieczorem dnia poprzedniego likwiduję i stawiam pola. U każdego inaczej, trzeba wypróbować i stosować własny system;):)

8. Gogosia

Gogosia Analityk forum

ponawiam pytanie wytłumaczy ktoś?

Peonia, dantic3 oraz gretag lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O matko, a co ty tak latasz po całym forum, dogonić Cię nie można. ;)xD
    Landrynki (roślina eventowa) + papierki (wypadajki) dajesz do młyna i produkujesz cukierki w papierkach, tymi cukierkami częstujesz tego i owego w zamian otrzymujesz torebki "cukierek albo psikus".

10. Gogosia

Gogosia Analityk forum

a jak nic dla niego nie mam a on przychodzi, to nic mi nie daje :( skąd od początku to wszystko brać? a jak się obrazi za to że nic nie dałam i więcej nie przyjdzie :p
    denerwuje się jak dziecko przed klasówką :p

11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bez nerwów, siej ewentówkę zbieraj papierki, rób cukierki.Nie obrażą się, będą się pojawiać.

12. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Even oczywiście robię ,bo jak by było inaczej? zwykłe nudy ,a tak adrenalinka troszkę skoczy,czy dam radę z wypadajkami czy nie.Terror badyla do siaia nie za dużo ,więc jak zwykle nie robię demolki na farmie,będę sobie siać na -głównej,bahamie i w części lasu deszczowego;););)

13. cypisek96

cypisek96 Czeladnik forum

Co tu jest super?

dantic3 i gretag lubią to.
  14. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

No cóż, BP zauważyli że farmerowicze produkowali na farmie SP a na Bahamce do eventów i nie za bardzo kupowali SP za kasę więc szlaban. Będzie event z kotami to gracze sięgną po telefony i karty bankomatowe by SP kupić. A ja jak w piosence Jo kota smola wola na beer zaprosić gorola. Hi hi.

15. cypisek96

cypisek96 Czeladnik forum

Na pnączu 3 darmowe próby jakie? Zwykłe czy imprezowe?

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zwykłe

dantic3, zonaania2122 oraz gretag lubią to.
  17. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Nie wiem jak dla innych ale dla mnie to pnącze i itemy są ok. ..inne nagrody też całkiem całkiem.. SPasza, nawozy, imprezówka, TSy, Złote banany, chutnej, PD, TPD, SG..czego chcieć więcej?..Przecież to farma więc dostajemy to co jest na farmie potrzebne..
    Takich itemów jakie są do zdobycia w tym evencie to ja bym chciała dużoo.na cały ogród ozdobny..bo i PD i SG z nich lecą....
    ..a rośliny eventowej 16500..czy to dużo?...jak się czepiać to raczej ilości wypadajek ale te mogą lecieć dobrze..
    W młynie bez Turbo..robisz cukierki niecałe 2 godziny..to nie jest tak źle..a kto ma Turbo Młyn jeszcze krócej..

18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

To do jutra pasza dla kotków się produkuje:)

Robię z mleka krowiego, póki się nie zmieni na jakąś "udziwnioną" paszę z bzu i owsa:)

Event i tak będę robić z opóźnieniem i mało SN już mam, więc będę SN bardzo oszczędzać,ewentualnie poszukam w misjach i to co tam zdobędę będę wykorzystywać na goździki:)

19. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

czyli nic dodać nic ująć, jak ruszy event zabieramy się do siania eventówki. Problemu z wypadajkami nie powinno być, zwłaszcza dla tych co mają kasztanka. Powodzenia

20. aniasam

aniasam Czeladnik forum

A jak wy robicie z polami... siejecie eventówkę na małych 1x1 czy dużych polach?

dantic3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.