Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

97% brak papierków ale ważne że dziś będzie koniec tej męki
    jeden krok i wyłączam te stworzenia by zapomnieć już o tym evencie
    i sianiu landrynek
    tym bardziej że coś się wiesza, farma muli jak nie wiem co i wnerwia przez to bardziej :oops:

2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

61% zrobione, badyla dziś będzie na 100% gorzej z wypadajkami, jak przez 2 długie siewy nie wylecą to pomarzę o pnączu.... i co może więcej powiedzieć człowiek pracy? "Nie graj Wojtek nie przegrasz portek":D:D:D:D:p

3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

73% zrobione, wypadajek zero a roślinki 5600. Za 2,5 godziny zbiorę kapustę +5 sztuk.

4. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Ja roślinek od wczoraj mam komplet, teraz tylko wypadajki. Ile zrobię tyle będzie. Zależy mi najbardziej na ZB :)

Peonia, Renia1920 oraz Azile lubią to.
  5. Azile

Azile Komandor forum

Z mną 73%, dłuży się ten event przez wypadaki, ale co tam da się rade :p

Peonia, Renia1920 oraz marynia53 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A u mnie tym razem pomimo tak dużej ilości wymaganych "wypadajek" już tak:

postęp.jpg

Komplet landrynek miałam już wczoraj, na noc posiałam nowe długorosnące rośliny, sąsiedzi jak zawsze spisali się na medal ( w tym miejscu bardzo dziękuję :inlove:) i brakuje mi już tylko 80 papierków. Myślę, że jutro rano będzie koniec i obędzie się bez odpalania rzędu kasztankowego. Jestem zadowolona, trzymam kciuki za walczących z eventem i powodzenia wszystkim życzę :)

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event skończyłam dzisiaj rano, sporo papierków sypnęło z róż,badyl już wczoraj miałam wymagającą ilość i udało się dzisiaj o 8 rano skończyć :) powodzenia tym co jeszcze walczą :)

8. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Pomocy bo zgłupiałam.....jeśli mam do wykonania jeszcze 18 kroków to ile potrzebuję jeszcze cukiereczków i landrynek??

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

sunami_p 9000 landrynek, 720 papierków co w sumie da 180 niesamowitych cukierków z młyna, za które otrzymasz od postaci 360 torebek na wykonanie 18 kroków.

Peonia lubi to.
  10. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

baaaardzo dziękuje:) chociaż wyliczenia mnie niezadowalają:(

11. magros

magros Nadzorca forum

91% wykonane mam nadzieje ze dzis skoncze

Peonia lubi to.
  12. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry bardzo zadowolone!
    To może opracuj plan zdobycia tylu bananów ile potrzeba na odblokowanie melonow? Dziś melony przyniosły mi 73 wypadajki :music:
    Kilka eventów wstecz jakaś Dobra Dusza, Bardzo Dobra Dusza (niestety nie pamiętam kto to był :oops: wiem tylko, ze farmerka nie farmer) napisała, ze na Wyspie sieje pod wypadajki melon i ze dobrze lecą, wiec co sił w paluszkach pognałam na Wyspę, do Świątyni, obliczyłam koszt złotych bananów, odblokowałam melony, posiałam i... miodzio!xDxD Wreszcie zaczęło mi wypadac po 30 - 35 - 40 wypadajek z jednego obszaru Wyspy! :inlove::inlove: Siejąc oczywiście na malych polach! xD
    Bo wczesniej wypadało w granicach 7 sztuk! :wuerg:
    Dzięki. Bardzo chętnie wyprobuje Twój sposób. :music:
    Wg podpowiedzi SMOD_Ghost'a, to SMOD_Atena ma rację!
    11 kroków * 20 torebek podzielić przez 2 i razy 50! :music: Ha! Jaka ja jestem teraz mądra!xDxD:cry:

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    mnie z melonów dobrze lecą:D
    a goździki nie zawiodły:D
    wyleciało 162 papierki:D
    już rośnie kolejna porcja goździków,a w deszczowym lesie rośnie eventówka,zbiór o godz. 16.10................

Ostatnie edytowanie: 28 października 2016
    xBabciaEwa i Peonia lubią to.
  14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witaj Ewcia !
    Właśnie doczytałam , że z melonów dobrze papierki lecą , więc odkryłam je w świątyni i posieję .
    Ciekawe jak u mnie będzie z tymi papierkami .

Peonia i Nutka lubią to.
  15. *ewa*

witaj słonko:D
    trzymam kciuki:D
    ja produkuję teraz 40 cukierków....................

xBabciaEwa lubi to.
  16. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

jeszcze 9 kroków i będzie koniec - roślinka wczoraj była w komplecie, teraz tylko chodzę po polach i papierki zbieram.

Peonia i xBabciaEwa lubią to.
  17. *ewa*

podarowałam cukierki,oddałam torebki,zostało mi 10 torebek i 7 kroków:D
    reszta jutro,bo posiałam goździki i zbiór mam o godz. 5.40,a o tej porze to ja śpię...........
    no chyba żeby mnie coś obudziło,ale wątpię.............

Peonia lubi to.
  18. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

o co chodzi w tym "kasztankiem" ? no nie w temacie jestem, a problem w wypadajkami mam olbrzymi...:(

empatyczna lubi to.
  19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skończyłam :) Ts beznadziejne,jeszcze czekam na ostatnią zagrodę z wyspy.

20. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam...
    Uffff pnącze zadyndało na fasolce,.....
    Potworki wyłączone....
    Pozdrawiam....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.