Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

mam tak samo,od jakiegoś czasu zostaje mi 1 cukierek i nie mam komu dać..................

Peonia i xBabciaEwa lubią to.
  2. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Nie, to nie tak. Tam ktoś wyzej pytał jak mozliwe jest ukonczenie całego eventu w pierwszej dobie jego trwania. I tu sa dwa sposoby - albo bycie takim farciarzem jak Ty - na dodatek podwojnym - czyli takim, ktory zainteresował się grą przed IV kwartałem 2013 roku (ja za pózno wróciłam) a na dodatek znał wartość tych drzewek i na nie polował. Ja upolowałam jedno jedyne, na dodatek forum wtedy nie czytałam i nie wiedziałam jaki skarb przywiozł mi pociąg!:cry:xD
    Lub drugi sposob za prawdziwa kasę!

Za to nic nie stoi na przeszkodzie, by konczyć eventy siewne bez wydawania kasy. :music:
    Mam jedno drzewko nawozowe, nie mam uszlachetnionych roslinek (zrobilam przerwe w uszlachetnianiu, gdy polujac za miloscia do sn w przypadku gozdzikow zuzyłam caly ich zapas), nie mam tez kasztanka, ale zazwyczaj eventy koncze. W duzej mierze dlatego, ze czytam pilnie forum.

Wczoraj też "posłuchalam" porad forum i zaczełam karmic przebierance na raty. Macie racje, im te cukierki chyba się nie podobaja, bo dlugo trzeba na nie czekac. Wczoraj latałam pomiedzy jednym obszarem farmy a drugim, by nakarmić głównie chudzielce, dzis zmienianie polan nie pomoglo, musiałam odswieżać stronę. Z tym, ze glownie poluję na pekate. Najbardziej je lubię. :music:
    Jestem na 37% i na razie jest ok, z tym, ze nijak nie umiem odgadnac ile jeszcze potrzebuję zielska! :oops:

3. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

80 procent wykonane z pomocą kasztanka.
    Z ts-ów pancernik, daktylowiec xxl i palma acai xxl.
    Pozdrawiam pracowników z polowej fabryki landrynek. :)

AnnDżelina lubi to.
  4. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Landrynki zakończone, ponad 500 sztuk nadwyżki. Teraz wypadajek 426. Faktyczne cebula dobra na to. Miałem 1/3 leśnej w cebuli i z samej cebuli wypadło 9 papierków. Już "tylko" 894 wypadajki do końca. To pozostaje tylko sianie cebuli i powrót drzew xxl tych po ponad 200pd, mam turbo to naniosłem i rano będa drzewa. Ceblula poza leśną, SN się skończył.

5. juliuszka

juliuszka Generał forum

Jak nie ma chętnych, to ja mogę wszamać :)

U mnie event nadal zakończony i proszę o przesyłanie eventowych wypadajek dla potrzebujących.
    Teraz nie pozostanie mi nic innego, tylko dosianie cukierków do tych papierków :p

264 papierki do 931 landrynek...

6. oOCalineczka88Oo

oOCalineczka88Oo Forumowy żółtodziób

ja nie rozumiem, po co kotom te cukietki skoro nic za nie nie ma, i gdzie są te torebki ?

xBabciaEwa lubi to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zazdroszczę naprawdę , to polowanie na te dziwne stwory doprowadza mnie do szewskiej pasji .
    Tak poprawili , że pogorszyli , ech cierpliwości przybywaj .

8. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Dziękuję pięknie, za rozwianie i moich wątpliwości! :)
    Oj nie, lepiej nie. Cudaki ich nie chcą, musi niedobre są!xD:cry:xD
    Gratuluję ukonczenia eventu! xD

Jestem na 19 kroku i zawitać do mnie powinna pajęczyca. Powinna, bo jeszcze jej nie zobaczyłam i nie mam dla niej papu. Będzie musiała poczekać do północy, ale może wtedy zgłodnieje i nie będzie grymasić? xDxD

juliuszka i 0olimpia0 lubią to.
  9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Zacząłem kręcić cukierki i zrobiłem 31%. Rano będzie więcej. Zobaczymy ile cebule dadzą papierów, mam nadzieję że szybko uzbieram tą liczbę. A 900 to nie mało. Zapas SN by się przydał. Będzie chyba trzeba FL kupić i za nie SN.

Peonia i Anhedrea lubią to.
  10. niebo016

niebo016 Generał forum

49% zrobione, zbiór dopiero po 23, papierków brak i teraz nie wiem co siać na wypadajki.........

Peonia lubi to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zwykłe drzewka, nie xxl dadzą wiećej wypadajek-PD nie ma nic wspólnego z liczbą wypadajek tyko podstawowy czas wzrostu ;) jak chcesz skrócić czas wzrostu to użyj turbo nawozu zosi na ktory zawsze narzekasz ze dostajesz od Franka czy z koła czy jest nagroda w eventach....akurat jak w sam raz....

Wrzosowisko3 i Peonia lubią to.
  12. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

U mnie event w 49% zrobiony. Zatrzymały mnie papierki, posiałam cebulę na noc może coś wyleci. Landrynek mam ponad 6000.

Wrzosowisko3 i Peonia lubią to.
  13. Nutka

Nutka Komandor forum

Mam piękne 55% zrobione :D. Wszystkie lizaki uzbierane wiec tylko czekam na papierki. Trochę czasu jest, choć do niedzieli chciałabym event zakończyć :). Ale mam nadzieję, że obejdzie się bez kasztanka i w zaplanowanym czasie :music:. Cierpliwości Wszystkim jeszcze szukającym stworków życzę :).

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Roślinę mam ponad wymagany stan. Blokują mnie papierki.
    Posiane na noc długorosnące, jakaś szansa jest :)

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

juliuszko z radością oddam Ci cukierka,bo ja się odchudzam:D
    za 7 min. zbieram eventówkę i sieję goździki i melona:D

Peonia i juliuszka lubią to.
  16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Ja tych cukierków to już mam pełne torby ... oddane potworkom eventowym. Ponoć były okropnie słodkie i przebrzydle smaczne.
    Jak tego cukierka roztworzysz z papierka to będzie doskonały prezent dla potrzebującego :)

17. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Witam!!! rosliny mam pod dostatkiem, z wypadajkami tragedia. Mimo że na noc wysiewam długo rosnące to papierków mało.

18. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Brakuje jeszcze 480 wypadajek i nieco ponad 3 000 roślinki. Czyli dobrze mi idzie jak na razie. :p

Peonia lubi to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

31 % za mną. 250 papierków czeka na landrynki. U mnie zawsze problemem są rośliny. Nawet znam powód xD co nie oznacza, że zamierzam zmienić styl gry:p. Zrobię ile się da i ... spoko.

Peonia, abc2016 oraz allasad lubią to.
  20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

55 % za mną. Cebula i coś tam posiane. :music:Jeden krok dzieli mnie od zagród;) Padam z nóg. Lecę spać:sleepy:

Nutka i Peonia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.