Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Też będę karmiła po zebraniu całości :)
    Dzięki za przypomnienie ... z wrażenia zapomniałam o popołudniowej kawie :)

Ostatnie edytowanie: 26 października 2016
  2. kheme

kheme Analityk forum

22% za mną, za godzinę zbieram roślinki. :)

__BiAłY__ lubi to.
  3. pierr90

pierr90 Hrabia forum

dobra rada! zamierzlaam szybko wysiac eventowke a pozniej leciec na cebuli/różach i na noc gozdziki wszedzie gdzie sie da :)
    a na wyspie miechunka bo to mam najwyzej:)

4. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

25 % za mną :) Podoba mi się ta zabawa, choć czekanie na stworki jest lekko deprymujące ;)

toDzasta i Azile lubią to.
  5. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

40% za mną.

6. Azile

Azile Komandor forum

Z mną 34 procent eventu, 5200 landrynek w stodole reszta dalej rośnie, za to papierków brak, zastanawiam się czy nie posadzić czegoś na wypadajki na noc, ale się martwię że wtedy nie wyrobie z roślinkami, siejecie długo rosnące?

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Jestem lepsza bo 81% przede mną xD

8. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Oczywiście że na noc siejemy długorosnące, inaczej się wypadajek nie nazbiera jak się nie ma kasztanka :)

eliza9070, Peonia oraz Azile lubią to.
  9. kanarekania01

kanarekania01 Czeladnik forum

zagubiłam się w ilości rośliny ewentowej nie mogę sobie dać rady w obliczeniach, mam 34% zrobionego ewentu w stodole jest 4300 rośliny, sieję na małych polach za 40 minut kolejny zbiór.
    Bardzo gorąco proszę o podpowiedź ile muszę jeszcze wysiać ewentowej rośliny, za co góry bardzo dziękuję

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Policz białe kratki do końca ewentu i pomnóż x500 i odejmij to co już masz ewentówki

11. kamilcia83

kamilcia83 Okazjonalny autor

U mnie póki co 37% zrobione, za 4h kolejny zbiór. Podoba mi się ten event i cukierki nawet fajnie lecą :)

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jak sie nie ma kasztanka to wcale nie ma co plakac .glownie chodzi o ulepszenia w szklarni po ktorych np roze na sp z sn rosna 9 minut.kasztanek jest sposobem dla mocno niecierpliwych .jak sie poczeka te 9 minut to sie nic nie stanie .a kasztanek niczym jest jak w szklarni nie ma ulepszen.

a tak naprawde chodzi o zapasy super nawozu.

13. kanarekania01

kanarekania01 Czeladnik forum

bardzo dziękuję za podpowiedź

14. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja nie rozpaczam bo go nie mam, i jakoś sobie radzę :D

eliza9070, toDzasta oraz Peonia lubią to.
  15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czekanie na te stworki jest wkurzające.... zostały mi 4 cukierki, czekałam na te pierwsze, to pojawiały mi sie same dyniowe co chcą 6 cukierków. Teraz czekam na rośliny zeby dorobić w młynie, a młyn zajety na SP wrrrrrrr....Też tak macie?

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ano wlasnie mozna sobie z powodzeniem poradzic wiec nie ma co tak tego pnacza przereklamowywac moim zdaniem.do uzyskania duzej ilosci wypadajek przy szklarni i ilosci super nawozu jest on naprawde duzo mniej istotny.
    wiec Azile -do Ciebie bylo zebys sie nie martwila :) zabierz sie predko za ulepszanie roslin w szklarni:roz ,gozdzikow ,cebuli itp .poczytaj o tym w poradniku nieoficjalnym i ciułaj super nawoz.;)

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja to mam 0%, bo jeszcze SP 3 godziny się będzie robić.
    Landrynek mam 7804 plus to co na 3,5 polach, papierków 446.

ankagdw i BA_Ghost lubią to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jarząb brekina i pancerniki mi się urodziły,bez sensu zupełnie :(

0olimpia0 lubi to.
  19. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Mam kwiatkow i wypadajek na 120 cukierkow... daleka jeszcze droga przede mna. Jutro pierwsze mielenie w mlynie, zobaczymy ile tego uda sie do jutra zrobic

20. magros

magros Nadzorca forum

mam zrobione 52% jeszcze dzis jeden zbior

Peonia, asia1106 oraz -mala159- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.