Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magda1025

magda1025 Czeladnik forum

Rozdałam te cukierki tym stworom i mam juz u siebie na koncie 6 tych torebek. Co ja mam zrobić dalej?

allasad i abc2016 lubią to.
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

uzbierać 20 torebek i zrobić pierwszy krok :) a na łąkach siać i siać i siać i zbierać papierki i do młyna z nimi iść i tak aż skończysz ;)

Peonia, panoramaogrodnicza oraz allasad lubią to.
  3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zanim zacznę karmić to już pewnie naprawia błąd:p...kolejny
    Laptop odmówił mi współpracy i wpadam z częstymi wizytami do sąsiadki.Dzisiaj bidulka pila kawę o 7 rano:pbo musiałam roślinki zebrać i posiać
    Teraz tez pijemy kawę...kolejną:p a jeszcze wieczorem będę musiała wpaśćxD
    Tylko patrzeć jak zobaczę na jej drzwiach kartkę ,,wyjechałam i nie wiem kiedy wrócęxD:cry:
    Eh,co ta farma robi z ludźmi;)

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ooooooooooooooooo...............
    to zbieramy o tym samym czasie:D
    pomacham Ci ręką:D

5. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

o matko to jakas paranoja mam właczone stwory i one sie nie pojawiaja musze długo czekac>:(

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam:)
    naprawdę, nie ma żartów z tymi stworkami, trzeba czasem długo czekać, aż się pojawią -.-, przechodzę z pola na pole i ich szukam.
    Mnie potrzeba było do przejścia kroku 2 torebki, a miałam 1 cukierka i wyskakiwały wszystkie oprócz szopa w kapeluszu.:eek:
    Rośliny brak mi jeszcze 1 zasiewu ale wypadajek brak 560. Pójdą na pola dzikie róże, to zobaczę jak z nich lecą.
    W tej chwili mam skończone 58% eventu.:)

Peonia, AgiFarm83 oraz asia1106 lubią to.
  7. *ewa*

jakie to są dzikie róże?

Peonia lubi to.
  8. dosias

dosias Generał forum

Mam pytanie oddajemy cukierek obojętnie jakiemu stworkowi czy jak? tzn czy po jakims tam kroku lepiej oddawac jednemu bo szybciej

Peonia lubi to.
  9. florentyna

florentyna Analityk forum

któremu z nich byś nie oddała, masz 1:2, więc obojętnie :)

10. dosias

dosias Generał forum

ok dzięki, bo niektórzy piszą że czekają az konkretny się pojawi, wiec dlatego pytam

Peonia lubi to.
  11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To nowa roślina dostepna od 97 poz.
    Wczoraj weszła do gry.

Ja czekałam na szopa, bo on chce jednego cukierka a ja tylko tyle miałamxD

12. pierr90

pierr90 Hrabia forum

masakra dla mnie ten event, nbigdy go nie zrobie. mam aktywny tylko cmj. Czy cos moge jeszcze uzyc?... =:(((

13. florentyna

florentyna Analityk forum

czekają, ponieważ z tymi większymi szybciej to idzie :)
    pierr, ja też mam tylko ChMJ i dam radę spokojnie bez użycia kasztanka i SN dla wypadajek, mam po prostu całą farmę i wyspę w małych polach, jutro kończę zasiewy, na noc dawaj najdłużej rosnące, szkoda czasu dla 4:36 na noc

Peonia lubi to.
  14. *ewa*

aaaaaaaaaaaaa................
    dzięki:*
    ja mam dopiero 94 poziom...........

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Czemu masakra? Masz problem z roślinką czy z wypadajkami?
    Cmj zwiększa Ci liczbę zbieranych roślinek, a możesz przyspieszyć wzrost wodą, nawozem no i ewentualnie zielonymi kropelkami.
    Chociaż ja bym odradzała, zielone kropelki, lepiej je użyć do czego innego. :);)
    Jest wystarczająco dużo czasu, żeby nasiać rośliny eventowej. :)

16. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Baredziej mnie przerazaja wypadajki. Mam 212. Zawsze ten sam problem, no zalamac sie idzie.

17. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Ja zbieram po pracy. Gotowe o 16:30, ale na tą mam być w robocie, to nie będę czekał na zbiór, tylko zarobić. Zresztą o 20 już będę i następnie zbiór o 6. Może SN trochę wezmę, żeby mieć szybciej.

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To faktycznie nie za dużo. :( Siej landrynki na wyspie i w lesie, a na farmie na wszystkich trzech łąkach cebulę. Dwa razu w ciągu dnia oblecisz. No i uśmiechaj się pięknie do gości forum. :);)

19. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Mam tyle samo. Witaj w klubie. Ja zaczynam od roślin. Jak będzie 16500 szt to długie i po wypadajki, najwyżej parę się kupi, ale pnącze ważne.

Anhedrea i pierr90 lubią to.
  20. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

te marudy muszą się pojawiać solo :sleepy: mozolne to obdarowywanie :sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.