Opinie Przerażająca noc - Halloween 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

wielkie gratki:D
    u mnie zbiór o 13.50..................

olkaa001 i gosiunia007 lubią to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja nic nie oddaję jeszcze. Mam tyły bo wczoraj usnęłam czekając na eventowkę :p i co za tym idzie nie posiałam nic na nocxD Mam dopiero 337 papierkow i ponad 4 tys. eventówki. Sieję landrynki wszędzie i dopiero potem zajmę się resztą:)

olkaa001 lubi to.
  3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ja tez jeszcze nic nie oddała. Roślinki mam 2100 dopiero ale niedługo zbiór. Papierki za to lecą wyjątkowo dobrze bo mam ich już 470:)

olkaa001 i -małgoś- lubią to.
  4. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

dzieki za podpowiedz

5. tosia

tosia Nadzorca forum

brakło wypadajek:)

za 4 kroki 3 itemik będzie a potem to już tylko pnącze gdzieś daleko będzie majaczyło:D

na noc coś na wypadajki posieję;)

0olimpia0 i olkaa001 lubią to.
  6. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

kurcze....rzeczywiście trzeba się trochę oczekać na te zwierzątka żeby się pojawiły

olkaa001 lubi to.
  7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

dzien dobry ... na noc posialam dzika roze i gozdziki...ze 100 szt dzikiej rozy szał -cale 14 wypadajek.... wole stare poczciwe gozdziki-.- event zrobie bez kasztana na spokojnie .wypadajki leca dobrze. natomiast do szału mnie doprowadza karmienie cukierkami tych cudakow.-.-:wuerg:

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja karmię tylko wyłącznie pajęczycę. Jak jej nie ma wśród czwórki to odświeżam.

toDzasta lubi to.
  9. ankagdw

ja jeszcze nie mam pajeczycy.:sleepy:
    szopy mnie do furii doprowadzaly.teraz mam tego niebieskiego grubasa.-.-czekam na zbior to bedzie juz gosc z dynia na glowie:eek:

Peonia, ross2 oraz toDzasta lubią to.
  10. abask

abask Fanatyk forum

Ja jeszcze nie mam czym karmić :(

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też nie mam jeszcze pajęczycy..............
    brakuje mi do niej jeszcze 3 kroki...................
    rośliny mam 2000 z haczykiem,ale brakło wypadajek:(

dzidzio2 i toDzasta lubią to.
  12. pierr90

pierr90 Hrabia forum

a ja dopiero 2 krok:)

13. abask

abask Fanatyk forum

Ja jeszcze nie zaczęłam karmienia. Nic a nic. U mnie wszystko głodne lata po polach ;)

Peonia lubi to.
  14. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Event ukończony w 25%. Na więcej nie wystarczyło wypadajek, których w stodole jest... całe zero :p

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Mam zrobione jak na razie 13%, 330 papierków i 4800 landrynek czeka na przerobienie, ale wstrzymuje mnie młyn gdzie kończy się SP. Wypadajki lecą moim zdaniem całkiem przyzwoicie. Myślę że nie powinnam mieć problemów ze skończeniem. Planuję zakończenie na sobotę wieczór, robiąc całkiem spokojnie. Czy tak będzie ? zobaczymy...:)Jak na razie to na farmie panoszą się trzy grubasy z takimi minami i boję że mi rękę odgryzą jak będę im dawać te cukierki...Może rzucać z daleka, a co tam niech se łapią.

Ostatnie edytowanie: 26 października 2016
    Peonia lubi to.
  16. ankagdw

ja serdecznie wspolczuje tym co sobie karmienie na koniec zostawia cale ....:wuerg::cry:

17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dlatego już zaczęłam karmić to towarzystwo . Najgorzej dojść do 13 kroku , potem już luzik - 2 karmienia i krok do przodu .

18. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja przestałam karmić, bo brak papierków, a kasztanka nie ma sensu odpalać. Przebierańce wyłączyłam,żeby mi się po farmie nie szwendały, bo nie mam im co dać.

19. abask

abask Fanatyk forum

Ale ja nie mam czym karmić bo młyn mam zajęty :(

Peonia lubi to.
  20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

28% nakarmionych i kolejny zbiór o 18,15. Trzeba czekać i tyle;);):)

ross2, toDzasta oraz panoramaogrodnicza lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.