Przepisy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 3 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Witam, z faktu że powracam do gry po 3 latach nie ogarniam nic ;) może ktoś mi powiedzieć skąd mam sobie wziąć przepis na galaretke z wyłupiastymi oczami, i odwłoki z much> ? czy jest możliwość zakupu za floreny? i czy istnieje jeszcze drzewko florenowe?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Drzewko florenowe mają wciąż ci, którzy wygrali je wcześniej, ale teraz już nie mozna wygrać od... bardzo dawna i jeden dzień dłużej
    A co do przepisów to zajrzyj tu i tu

Wynika z tego, że nie można ich aktualnie zdobyć, ale chyba czasem są do kupienia

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Przepisy te były dostępne dla członków nie istniejącego już klubu TGC, obecnie dostępne są po uzyskaniu wymaganego poziomu (2 w Przetwórni dla galaretki i 2 w Piekarni dla odwłoków z much) w Galerii handlowej zgodnie z tym Oficjalnym Ogłoszeniem: >>klik<<.

Drzewo florenowe nie jest już do zdobycia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

=kalina= dziękuję za pomoc.

4. zletrafileskotku

Tak, mam, ponieważ mam drugi poziom w piekarni i przetwórni i nie mam tych przepisów.

dobra, okej :D już kumam.

Jeszcze jedno pytanie, nie związane z tematem..dlaczego wiecznie nie mam do obejrzenia nic w kinie? o co tam chodzi> ? =/

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 stycznia 2017
  5. SMOD_Atena

Filmików w kinie też nie mam już od dawna i tak jak jest napisane w poradniku:

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Po pierwsze nie pisze się na forum kilku postów pod rząd, masz w prawym dolnym rogu opcję "edytuj"
    W kinie ilość filmów zależy od sponsorów, a nie BP

7. zletrafileskotku

a czy to ważne jak się pisze? chyba chodzi o to , żeby komuś pomóc. Ta cała farma zeszła na psy już dawno..Przykre.

8. SMOD_Atena

zletrafileskotku zasady gry i forum są takie jakie są i jeśli chcesz brać czynny udział musisz ich przestrzegać tak jak wszyscy.

A skoro dalszych pytań nie masz to ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.