przepisy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -ewunia-57, 20 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -ewunia-57

-ewunia-57 Czeladnik forum

mam przepis na naleśniki,co z tym dalej mam zrobić,gdzie je wypiekać?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-ewunia-57, w piekarni, a >TU< znajdziesz informacje na którym poziomie dostępny jest przepis i co za składniki oraz półprodukty są do niego potrzebne.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. -ewunia-57

-ewunia-57 Czeladnik forum

jednak jeszcze zapytam,jestem w trakcie 4 poziomu w piekarni,jak mam wyprodukować naleśniki?

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Naleśniki są na 3 poziomie.Tylko należy mieć syrop czekoladowy( z dżemiarni).Czy masz zdobyty na niego przepis?Jeśli nie,to musisz kupić gotowy syrop na targu.

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-ewunia-57, wątki połączyłam, pomagającemu serdecznie dziekuję :)
    Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

6. kajtek23

kajtek23 Forumowy żółtodziób

Jak moge zdobyć przepis na syrop czekoladowy

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie ma obecnie takiej możliwości.Przepis był do zdobycia w 2012 roku podczas eventu węgierskiego.

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj odpowiedź gracza foczunia84 jest poprawna. Czyli syrop czekoladowy jest obecnie nie do zdobycia, jeśli mówimy o przepis. Musisz go poszukać na targu.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania w temacie się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.