przepis na naleśn, czekoladowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 23 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam...gdzie mam znależć przepis na naleśnik czekoladowy który zdobyłam na wędkowaniu.
    z góry dziekuję

patrycja9922 lubi to.
  2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

przepis na naleśniki znajdziesz w piekarni na 3 poziomie.

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2016
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

po osiągnięciu właściwego poziomu w zawodzie pojawi się kupiony przepis.
    Pomagającemu dziękuję, czy Autor ma jeszcze pytanie w temacie?

4. extremx

extremx Forumowy żółtodziób

Witam...w wedkowaniu zdobylem wszystkie itemy na pnacze ale jednego nie widac aby go postawic a mam az dwa (najlepsi przyjaciele)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

adola53, do poszukiwań sąsiadów zapraszam tutaj : >>>Ogłoś się tutaj: 24.01.2016<<<

Tutaj Twój post usuwam i bardzo proszę nie zamieszczać postów w niewłaściwym dziale.

extremx, item "Najlepsi przyjaciele" pochodzi z poprzedniego eventu i wymagany jest na rząd chmur z eventu "Na ryby".
    Na rząd chmur z obecnego eventu potrzebne są itemy :

[​IMG][​IMG]

Na przyszłość otwieraj proszę własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.

krystyna65, czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie czekoladowych naleśników ?

6. extremx

extremx Forumowy żółtodziób

dziekuje za odpowiedz ,to mam, chodzi mi o item z pierwszego zadania co bylo a tam nie mialem wlasnie tego itemu ,dopiero teraz go kupilem

7. SMOD_Atena

extremx, czy item próbujesz postawić na poniżej wklejonym rzędzie chmur ? Oczywiście u Ciebie nie będzie widocznych itemów i chmurki będą szare, jeśli wcześniej rząd nie był uzupełniony. Zwróć proszę uwagę na ikonę rzędu po lewej stronie, tak łatwiej odnajdziesz rząd chmur.

8. SMOD_Atena

Armafarma92, nie wiem za co dziękujesz i w związku z tym, że Twój post niczego do wątku Autorki nie wnosił to usuwam.

Czy Autorka tego tematu ma jeszcze jakieś pytania ?

9. SMOD_Atena

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autorka wątku kolejnych pytań nie zadała więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.