Przepis na chmj

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia-123.23, 4 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia-123.23

kasia-123.23 Czeladnik forum

Dlaczego w galerii handlowej nie ma ikonki przedstawiajacej słoiczek - chodzi mi o przepis na chutney marchwiowo - jabłkowy. Jest nazwa i cena podana we florenach. Czy jeśli nie ma obrazka to przepisu nie można kupić? Mam odblokowany 4 poziom w dżemiarni.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli jest wszystko oprócz ikonki,to być może konieczne jest zastosowanie standardowych czynności z tego poradnika : >>>KLIK<<<
    Czy próbowałaś kupić ten przepis teraz i nie możesz tego zrobić?

3. kasia-123.23

Nie kupowałam jeszcze, a do poradnika zajrzę. Dziękuję za pomoc, zajrę do poradnika.

Ojej, zajrzę do poradnika.

Twoje posty połączyłam.Na forum nie można pisać posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

4. SMOD_Atena

W takim razie,po zapoznaniu się i zastosowaniu do wskazówek z poradnika,napisz proszę czy ikonka już się pojawiła i czy nie masz problemu z zakupem przepisu ?

5. kasia-123.23

Nic się nie zmieniło. Na razie zrezygnuję z zakupu. Temat można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Skoro można to dziękuję i zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.