Przenoszenie drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klaudix022, 16 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

Witam!

Chciałbym moje drzewka solne, drzewko jajeczne XXL i perełkowca japońskiego przenieść na inną mapkę ale gdy klikam "do magazynu" wyskakuje mi kółko i na górze przycisk zburz.
    Czy to mi nie usunie drzewka?
    Z góry dzięki.

2. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Z tego co pamiętam to ikonka "zburz" pojawiała się, kiedy drzewko było podlane nawozem - takie środki ostrożności, upewnienie się, że rzeczywiście chce się to drzewko przenieść. I po zburzeniu zawsze trafiało do ekwipunku. Dla pewności możesz przeprowadzić test na jakimś mniej wartościowym drzewku, np. jabłonce. ;)

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Drzewka powinny wrócić do inwentarza.

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Taki napis "zburz" pojawiał się kiedyś dawno temu kiedy chciało się usunąć jakiś "wykorzystany" item np...róg obfitości,po potwierdzeniu znikał na zawsze,a teraz jak chcemy usunąć jakieś drzewko czy zagrodę żeby przenieść na inną łąkę,to z paska po lewej klikamy na łopatkę,później na czerwony znaczek i po najechaniu kursorem np...na drzewko,podświetla się ono na czerwono,a kiedy klikniemy znika,ale ląduje oczywiście tam gdzie powinno,czyli w inwentarzu. Jeśli u Ciebie pojawia się przycisk "Zburz",to jest to jakiś błąd i ja bym nie ryzykowała,bo nie wiadomo czy nie stracisz w ten sposób "zburzonego" drzewka:eek:
    Ja na Twoim miejscu wyczyściłabym ciasteczka,itd.... PORADNIK
    A dla pewności spróbowałabym z jabłonką tak jak napisał -Maud- ;)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ewuniu dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź i pomoc. :)

EDIT: Pytań nie ma, więc zamykam. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 października 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.