Przelew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kheme, 6 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kheme

kheme Analityk forum

Chciałam zrobić przelew na florenki, ale z racji, że jestem we Włoszech to wszystko mam po włosku i teraz nie wiem czy uda mi się normalnie przelew zrobić czy jak to działa ze zrobieniem przelewu z polskiego konta nie będąc w Polsce?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kheme, waluta gry musi być taka sama, jak waluta którą płacisz.
    Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. kheme

kheme Analityk forum

Tak, mam.
    Czyli jak mi wyskakuje, ze mam do zapłacenia 9euro to nie ściągnie mi tego z polskiego konta? W senie czy bank sam sobie tego nie przewalutuje?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kheme, to pytanie kieruj do Swojego banku, opcje płatności z przewalutowaniem i opłatą za jego dokonanie znajdziesz >>TU<<
    Czy wszystko wyjaśnione?

5. kheme

kheme Analityk forum

Jeszcze jedno.
    Gdy mnie przenosi na stronę sofortu to wyskakuje mi, że mam jedną niezrealizowaną transakcję. Nie za bardzo wiem o co chodzi, bo robiłam przelew tylko raz i normalnie mi ściągnęło pieniądze i dostałam floreny. Da się to jakoś anulować?

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kheme, na stronie płatności jest kontakt z support, który z pewnością udzieli informacji.

Czy w temacie zgodności waluty, którą płacisz i waluty, która posiadasz w grze masz jeszcze jakieś pytanie?

7. kheme

kheme Analityk forum

Nie.

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i wątek zamykam, udanego weekendu życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.