przelew - floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika asicazg, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asicazg

asicazg Czeladnik forum

Witam , mam mały problem z płatnością wybrałam przelew wydawało mi się najsensowniejsze gdyż pierwszy raz tego korzystałam . Zrobiłam ze swojego konta , czy długo będę musiała czekać na floreny ? Czy powinno sie to od razu pokazać ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaki to był rodzaj przelewu,przelew pocztowy czy może przelew 24 ?

3. asicazg

asicazg Czeladnik forum

Juz doczytałam , przelew wynosi 3-5 dni roboczych :((( to jak mam konto z ipko jak mam zapłacić za floreny zeby miec odrazu je na koncie ? badz czy moge teraz anulowac ten przelew ? Jestem wsciekla bo pozmieniali cos w ustawiach wczesniej wciskałam i przenosiło mnie na moj bank ;///

4. SMOD_Atena

Od 3 do 5 dni roboczych to czas realizacji przelewu wysyłanego osobiście bezpośrednio na poczcie lub w banku wypełnionego blankietu przelewu.
    Ale realizacja przelewu z konta bankowego przy użyciu karty kredytowej drogą online np...z IPKO przeważnie jest szybka niemal natychmiastowa.Po dokonaniu płatności zawsze należy się wylogować i ponownie zalogować do gry.Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>Rodzaje płatności

5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Najlepszy przelew jest dotpay jak ma się konto internetowe , u mnie dziś coś z netem się działo ale dopisało mi florki , więc jest ok taki przelew

6. SMOD_Atena

genetix25,dziękuję za podpowiedź.
    Dodam jeszcze,że Gracze chwalą sobie formę płatności Paysafecard.

A w związku z tym,że Autorka kolejnych pytań nie zadała,temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.