Przeklęta rzeka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 18 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Witam! Czy jest możliwość usunięcia rzeki biegnącej przez strefe kryształowych wodospadów? Owa rzeka strasznie przeszkadza i mnie drażni... Drugie pytanie to czy jak wykonujemy misje "na czas" do odblokowania kolejnej części i zakupimy dany towar na targu to zaliczy nam go do misji?

2. ross2

ross2 Komandor forum

Rzeki nie da sie usunac bo to czesc krajobrazu jak na farmie glownej :Dmnie tez drazni ze mi przecina wyspe ale ignoruje to i jest dobrze ,trzeba przywyknac co zas sie tyczy czasowki to niestety nie da sie kupic na targu ,trzeba samemu wykonac wszystko i zmiescic sie w podanym czasie :)

3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

nie ma możliwości usunięcia tej rzeki i nie możesz nic zakupić na targu musisz sam wychodować i zmieścić w czasie przeznaczonym na zadanie

4. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

ross2 i duzy6666 dzięki za odpowiedź. Czyi będę musiał zakupić co najmniej 20 drzewek Liczi -.- Nie mam więcej pytań. Wątek można zamknąć :p

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękuję za pomoc i skoro nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.