przeglądarka na komórke

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DankaD76, 27 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

witam mam pytanie czy jest możliwość grania w farmerame na telefonie z logiem "ugryzionego jabłka"? dawniej używałam do tego puffina ale teraz niestety nie chce działać na tej przeglądarce. Czy jest jakaś bezpłatna przeglądarka z flashem którą jabłkowy system akceptuje?(nie znam się kompletnie na tym:(
    pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj DankaD76.

Niestety nie mam takiego telefonu ani na tym, który mam też nie gram tak że trudno mi powiedzieć. Nie otrzymujemy też na ten temat żadnych informacji od Producenta gry ponieważ nie jest ona dedykowana na urządzenia przenośne. Zapraszam jednak do wątku, w którym Gracze dzielą się swoim doświadczeniem być może akurat ktoś już jakąś przeglądarkę na taki telefon posiada i podpowie: =>Farmerama na urządzeniach mobilnych.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Dziękuję. Więcej pytań nie mam.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Również dziękujemy:) i w takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.