przedmioty specjalne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika A.siek, 22 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. A.siek

A.siek Czeladnik forum

za co dostalam +2000% pd/tpd z roslin na 24h do uzycia w przedmiotach specjalnych

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A.siek szukam w jaki sposób obecnie można zdobyć ten bonus ale nic nie znalazłam. Daj mi proszę dłuższą chwilę, mam nadzieję, że go namierzę.

3. A.siek

A.siek Czeladnik forum

jasne, bez pospiechu, chyba ze da sie go tez zdobyc z skrzynki z bonusami ale nie przypominam sobie zebym dostala akurat ten bonus bo zawsze zwracam na to uwage, no chyba ze jednak mi to umknelo

4. SMOD_Atena

Tak, właśnie o tej skrzyni myślałam - Skrzynia z farmerskimi bonusami I:

1 losowa nagroda spośród: Bonus PD/TPD za żniwa (S), Bonus do stodoły - drzewa, Bonus do stodoły - warsztaty, Bonus do stodoły - zagrody, Bonus do stodoły - uprawy, Bonus PD/TPD z roślin, Bonus PD/TPD z warsztaciku, Bonus do stodoły (S), Bonus PD/TPD z zagród, Bonus PD za żniwa (S), Bonus TPD za żniwa (S), Bonus PD za żniwa (L), Bonus TPD za żniwa (L), Bonus PD/TPD za przedmioty ozdobne (L), Bonus PD/TPD za żniwa (L), Bonus PD/TPD z drzew, Bonus do stodoły (L),

Możliwe, że jest to ten pogrubiony bonus ale nie ma dokładnego opisu i nie mam pewności choć w inwentarzu też posiadam.

Czy otwierałaś taką skrzynię?

5. A.siek

A.siek Czeladnik forum

wydaje mi sie ze tak, w takim razie jednak mi to umknelo, dziekuje bardzo

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.