przedmioty ozdobne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stoone1, 19 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stoone1

stoone1 Weteran forum

Witam serdecznie !

Nie wiem czy to wlasciwe miejsce na moje zagadnienie, wiec z gory prosze o wlasciwe przekierowanie, o ile ten temat nie powinien byl miec racji bytu w tym miejscu ;) Nieskromnie chyba moge nazwac sie weteranem Farmeramy a co za tym idzie posiadam mnostwo przedmiotow ozdobnych i... gubie sie w nich xD Chcialbym wiec wniesc/zapytac zatem, czy mozliwe byloby; nie wiem, dodanie jakiegos sprawnego menu w kategorii : dekoracje, do latwego odnajdywania sie w przedmiotach? Mam na mysli podzial na roczniki danych itemow albo dodanie informacji do kazdego w postaci : (i) chociazby, a takze oddzielna grupe na te, ktore mozna wykorzystac 'jednorazowo' ? Zdaje sobie sprawe z tego, iz jest mnostwo klasyfikacji takich jak chociazby wielkosc oraz spis alfabetyczny natomiast przedmioty mimo wszystko mixuja sie pod wzgledem lat i na przestrzeni 2013-2020 dosc trudno zachowac porzadek i wiedze co jest czym ... Pozdrawiam/dziekuje

100P-y

***kacper*** lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Mamy na forum dział przeznaczony do przedstawiania różnych propozycji/pomysłów na zmiany w grze. Zapraszam do opracowania i przedstawienia swojej propozycji zgodnie z zasadami działu i ankietą tutaj: => Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jakieś pytanie natury technicznej na temat gry?

3. stoone1

stoone1 Weteran forum

Dziekuje , nie mam wiecej pytan.

Pozdrawiam 100pY

Ojej wlasciwie to za wczesnie podziekowalem, wiec cofam ;) Owszem mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie profil do gry zalozylem przez fotke i tylko tak moge sie zalogowac do gry, ale chodzi jeszcze o cos innego, profil zakladalem bedac w UK aktualnie to sie zmienilo i jestem w Polsce i kazda oferte otrzymuje w walucie funta brytyjskiego, jak mozna to zmienic?

Pozdrawiam 100P_y

Posty połączyłam. Pisanie jednego pod drugim jest zabronione, więc proszę używać opcji Edytuj.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2020
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie jest to pytanie dotyczące tego samego zagadnienia, więc powinno zostać omówione w nowym wątku, jednak wyjątkowo odpowiem. W tej sprawie należy zgłosić się do pomocy technicznej, gdzie po spełnieniu określonych wymagań można zmienić walutę na koncie.
    Skoro nie masz więcej pytań dotyczących ozdób wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.