przedmioty ozdobne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eurb, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

Dzisiaj chciałam uporządkować nieco w ogrodzie i po kliknięciu na zakładkę przedmioty ozdobne okazało się że wraz z wszystkimi dekoracjami i itemami mam tam wszystkie produkty z rzemiosła. Nic kompletnie znaleźć teraz nie można bo zrobił się totalny bałagan.
    Przecież słoika nie postawię na farmie więc dlaczego wylądował w tym dziale?
    Mam nadzieję, że to jakiś chwilowy błąd a nie zamierzone działanie.

2. Zauważ że produkty z rzemiosła są pod zakładką "Towar konsumpcyjny" dla mnie jest to ułatwienie ponieważ z każdej części farmy mogę sobie wejść i użyć jakiś produkt, nie muszę za każdym razem wchodzić do dzielnicy rzemieślniczej.:)
    Nie jest to błąd ale zamierzone działanie :)
    Zapraszam do Oficjalnego Ogłoszenia. :)

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

3. kingab26

kingab26 Czeladnik forum

a skad masz słoik nagrodą byl stolik dla dwojga

4. kingab26 autorce wątku chodzi i produkty z rzemiosła a te z przetwórni owoców i warzyw są w słoikach.:)
    Tak jak napisałam wyżej można je teraz znaleźć w inwentarzu z lewej strony planszy pod ikonką skrzyneczki i w zakładce z wazonikiem:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Carrmen, jeśli masz inne pytanie/ problem od poruszanego w temacie to otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie. Tutaj Twój post usuwam jako off-top.

eurb, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

no cóż skoro to zamierzone działanie to nic się nie da z tym zrobić.
    Dla mnie to jest olbrzymie utrudnienie bo przeglądanie itemw pomiędzy produktami rzemieślniczymi wymaga o wiele więcej czasu. Towar konsumpcyjny to jedno, dekoracje które nic nie dają to drugie a rzemiosło to zupełnie inna kategoria. W tej zakładce były zawsze tylko itemy. Na produkty jest miejsce w przetwórni, można je dodać również bezpośrednio z paska - po co było je powielać ? nie wiem, no ale ja nie decyduję a BP i tak zrobi co zechce. Po prostu przestanę porządkować ogród bo teraz porównywanie wartości itemów jest mało realne chyba że ktoś ma kupę czasu i wyjątkowo się nudzi.
    Temat można zamknąć.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W zakładce " Dekoracje" są tylko itemy, tam nie znajdziesz przetworów z dzielnicy rzemieślniczej.

A skoro można to temat zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.