przedłużenie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Zygfrydek, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zygfrydek

Zygfrydek Forumowy żółtodziób

w związku z przedłużeniem eventu, rozumiem, że wszelkie bonusy uruchomione na czas jego trwania, kombajn itp. też zostaną przedłużone?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A to jest napisane w ogłoszeniu? Bo ja widzę tylko informację o przedłużeniu eventu, a nie o jakiejkolwiek rekompensacie kombajnów i innych rzeczy...

3. jwpania

jwpania Okazjonalny autor

Witam.Ogłoszenie rzeczywiście mówi tylko o przedłużeniu eventu "ognistego".Może dopytajcie się,czy mini event PD z pól też będzie przedłużony.To byłoby bardzo OK ze strony BP.

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Zapytałam i raczej Więcej PD z pól nie będzie przedłużane. Jak informowaliśmy >>tutaj<< błędy w grze są wynikiem ataków. Dopóki nie będzie pewności,że ataki już nie będą występowały to nie ma sensu przedłużać tego mini-eventu.

5. cymelia

cymelia Forumowy żółtodziób

A generalnie co graczy interesuje nieudolność programistów w walce z atakami skoro to realne pieniądze graczy przepadają?
    Kto tu jest dla kogo?
    Kto z czyich pieniędzy żyje? BP z graczy czy gracze z BP?
    Trochę szacunku dla Klienta proszę państwa.

-Tova82- i magia00 lubią to.
  6. BA_Musa

BA_Musa Guest

cymelia nikt tu tego celowo nie robi, wszystkim zależy na tym, aby gra działała poprawnie. Jak pisaliśmy w ogłoszeniu już programiści pracują nad rozwiązaniem tego problemu. Miejmy nadzieje,że gra szybko się ustabilizuje i będzie można grać normalnie bez obawy,że gra znowu padnie. Obecny event został już wydłużony specjalnie dla graczy, jednak nie wszystko można zrobić na raz, twórcy muszą ustalić priorytety, a na chwilę obecną dla nas jak i dla graczy najważniejsze jest to,żeby nie było już tych problemów z grą.

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Czyli rozumiem że BP zatrudnia lepszych informatyków niż rząd RPxD bo po atakach na strony rządowe kilka dni trwało zanim nasi ponoć najlepsi informatycy się uporali z problemem xDxD a tu proszę pyk i ni ma DDoS na serwerach BP -o matulu mogliście coś innego wymyślić :mad:

-Tova82- lubi to.
  8. nana290159

nana290159 Książę forum

Znow mnie wylogowalo, jak tak dalej bedzie, to 1 dzien moze byc malo.

9. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Ojjj, lepiej żebym nic nie wymyślała;)
    Miejmy nadzieję, że informatycy BP w miarę szybko uporają się z problemem :)

10. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Akurat patrząc na Twoje posty to chyba dałabyś radę nawet w BP jako informatyk;):)
    Poproś Ba (wiem że SMOD_Chris czuwa nad Tobą ) aby więcej takich bzdur nie pisały bo gracze też korzystają z wujka oraz przypominają sobie różne takie informacje z przekazów medialnych i nie tylko xD
    czy nie lepiej napisać że jest nowy producent który zapragnął wycisnąć graczy jak cytrynę i serwery tego nie wytrzymują ?xD;)

iskierka57 lubi to.
  11. radostop

radostop Czeladnik forum

Parafrazując "sorry taką mamy grę" yes,yes, yes.

ZgredzioO i piekielnaja lubią to.
  12. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Qqryq, ja tu tylko "sprzątam" ;)
    BA przecież same sobie nie wymyślają tych ogłoszeń - dostają info z centrali i wrzucają je na forum. Ja wiem, że zaproponowane przez Ciebie OO w krótkim czasie zostałoby obwołane przebojem forum, ale "góra" chyba nie ma aż tak dalece posuniętego poczucia humoru ;)
    No nic, póki co czekamy i miejmy nadzieję, że w niedługim czasie sytuacja się unormuje :)

13. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ale to ogłoszenie jest z bykiem bo pisze do 14.10.2014 r a w pierwszym poście też jest do 14.10.2014 r. To jak to wreszcie jest?

nikki2676 lubi to.
  14. Zygfrydek

Zygfrydek Forumowy żółtodziób

no tak, czyli..kupiłeś kombajn, Twoja strata, co najwyżej damy Ci szansę kupienia kolejnych godzin kombajnu na czas eventu, bo go przedłużymy.. ;) hehe..

swoją drogą, MOD_Caharina świetne podejście..pełen szacunek i profesjonalizm..gratulacje... Twój post doskonale oddaje stosunek do Graczy.. od razu widać właściwą osobę na właściwym miejscu..

to może już lepiej zamknąć wątek, niż takie popisy odstawiać?

magia00 lubi to.
  15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Bilonge, pierwotnie zakończenie było planowane na 13.10, skoro jednak edycja ogłoszenia wprowadza w błąd, edytuję do poprzedniej wersji. Dziękuję za opinię i przepraszamy za kłopot.

16. Rock

Rock Koneser forum

Emi, pewnie nie byłoby "problemu", gdyby post był edytowany w widoczny sposób, a ani w ogłoszeniu, ani w poradniku, nie widzę śladu po tym, że coś było edytowane (fakt, że już ledwo widzę na oczy, ale chyba jednak nie to jest przyczyną mojej ślepoty w tym przypadku ;)).

Dla kogoś kto rzadko zagląda na forum, najpierw rzuca się w oczy pierwszy post, więc jego edycja nie była chyba takim złym pomysłem, tylko powinno być to widoczne, że została wprowadzona zmiana w związku z przedłużeniem eventu. A tak, zarówno ogłoszenia jak i poradnik wyglądały(ają) jakby od początku widniała tam data 14.10.

17. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, technika nie zawsze działa jak należy, ale to nie wina Użytkowników. A co do widzenia na oczy, może zdjęcie bandaży pomoże? ;)

Nie pozostaje mi nic innego, jak jeszcze raz przeprosić za zamieszanie. Nie nauczyłam się jeszcze podróżować w czasie.
    Dobrej nocy.

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

BA_Czerwona ja akurat wiedziałem kiedy miał się skończyć ale tak jak pisze Rockowa byłoby lepiej.
    Pozdrawiam

19. Rock

Rock Koneser forum

Technika lubi płatać figle, to wiadomo nie od dziś. Ale teraz, szczególnie w poradniku to już jest jasne jak słońce :)

Też już, jakiem fanka pewnego smerfa, więcej nie marudzę i zmykam do spać. Dobranoc :)

P.S. Bandaże wbrew pozorom nie przeszkadzają tylko podtrzymują opadające powieki (są lepsze od zapałek) ;)

-Tova82- lubi to.
  20. cymelia

cymelia Forumowy żółtodziób

Event został przedłużony - ok ale po jakich awanturach ze strony graczy? Jeżeli były ataki to w jakim celu ów event ruszył? Można było na spokojnie włączyć go w momencie gdy już gra i gracze logujący się do niej będą bezpieczni.
    Zaś ogólna ignorancja PT doprowadziła mnie do zdania jakie zaprezentowałam wcześniej. Gdyż jak dojść do innego skoro wielce szanowni Państwo Modzi odsyłają w przypadku problemów do PT a PT w odpowiedzi na informację odsyła linka do forum, gdzie znajduje się informacja o problemach. Kółko się zamyka a gracz traci. Więc znerwicowany gracz oczekuje rekompensaty, rzetelnej informacji i uciechy z gry a nie zdenerwowania z powodu błędów i ignorancji głównie programistów oraz twórców.

Arress i -Tova82- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.