Przedłużenie eventu o 24 h

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 20 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Proszę o przekazanie opinii do osób odpowiedzialnych za grę. Wnoszę o przedłużenie eventu węgierskiego o 24 h. Dlatego że ludzie , którzy pracują nie są w stanie tego eventu zrobić. Ja pracuje od 8-16 zanim wróce do domuy będzie 17. Zostaje właściwie czas na posianie 1 roślinki. Ja w pracy mam terminal zamiast komputera ( jak to bywa w urzędach ). Uważam, że jest to niesprawiedliwe i faworyzowanie graczay, którzy mają więcej czasu lub w pracy stały dostęp do komputera

nikki2676 lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wiocha5, dziękujemy za opinię, proszę o jej zamieszczenie w odpowiednim dziale, dokładnie tutaj: Event węgierski: Lisie sztuczki.
    Opinie Graczy zawsze są przekazywane odpowiednim osobom. :)
    Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny, czy masz może jakieś pytania? :)

Edit:
    aleksandra, Twój post usunęłam jako off-top. Podałam już link do tematu w którym można wyrazić opinię o evencie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lipca 2015
  3. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Nie, już nie mam pytań a mój post przekopiowałem do podanego linka.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro dalszych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.