Prywatna wiadomość na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdalena, 11 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Witam.
    Czy jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości na forum ?
    Chciałabym wysłać takową wiadomość do innego gracza.

Ps. Dziś klikałam na forum, ale takiej opcji nie widziałam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nie ma takiej opcji. Wszystkie informacje na temat dostępnych opcji znajdziesz w poradniku: Forum krok po kroku.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

magdalena lubi to.
  3. magdalena

magdalena Weteran forum

Oczywiście, że mam pytanie.

A jak mam przekazać informację innemu forumowiczowi ?
    Chodzi o to, że wygrałam jakąś nagrodę w znanym konkursie na tutejszym forum.
    Defa-kto pierwszy raz coś wygrałam, no dobra to nagroda za udział w konkursie, a praca podobno była najgorsza :cry:.
    Nagroda ma być przesłana podczas g&t.
    Problem w tym, że ja mam inny nick niż na farmie i ta cena nagroda powędruje do innego gracza.
    Ja nie chce ujawniać jaką mam nazwę farmy (od pewnego czasu przestrzegam rodo i o to samo proszę).
    Nie mam pewności czy organizator ma taki sam nick jak na forum i tutaj mamy pat (sytuacja patowa).
    Ratujcie.

4. SMOD_Atena

Zapytaj organizatora konkursu jaki ma nick w grze i skontaktuj się za pomocą sówki czyli wiadomości w grze.

Innej opcji na forum nie ma.

Czy o coś jeszcze chciałabyś zapytać?

5. magdalena

magdalena Weteran forum

Nie mam pewności, że mi odpowie i że zdąży przeczytać, bo zostało tylko niecałe 9godzin i 30 minut do ewentu.

A jeśli nie zdąży, to mam prawo, żądać odszkodowania od farmeramy ?

6. SMOD_Atena

Jeśli Bigpoint nie jest organizatorem konkursu to nie jest odpowiedzialny też za wysyłanie i odbieranie nagród a tym samym w takim przypadku nie otrzymasz żadnego odszkodowania w razie nie otrzymania nagrody niezależnie od przyczyn.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. magdalena

magdalena Weteran forum

Czy ktoś od was może zadać pytanie za mnie, organizatorce konkursu, a ja już napisze pw na farmie.

8. SMOD_Atena

Przykro mi ale musisz poradzić sobie sama, zadawanie pytań w Twoim imieniu nie wchodzi w zakres naszych obowiązków.

Temat w związku z powyższym uważam za wyczerpany i zamykam.

Spokojnej nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.