prosze o odpowiedź!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kostek101, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kostek101

kostek101 Czeladnik forum

jak wysyła się super pasze? i czemu kino nie działa?

agnieska lubi to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Super paszy nie można wysłać - dostaje się ją od sąsiada tylko wtedy, kiedy sąsiad sobie kupi największy pakiecik albo ten taki jeszcze większy za gotówkę.

A kino nie działa, bo brak sponsorów... nikomu się nie chce szukać firm, które zapłaciłyby za emisję reklam w PL.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kostek101 super paszę może wysłać z puli codziennych prezentów ze Szkoły farmerów Mentor swoim uczniom, którzy osiągną odpowiedni poziom. Super paszę dostaną również nasi sąsiedzi kiedy zakupimy pakiet za 249 Fl lub 59,99 zł.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikami:
    Wyprzedaż super paszy - super oferta

A jeśli chodzi o filmy w Kinie to są wtedy kiedy Sponsor je udostępni, o tym możesz poczytać tutaj:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zzizzie dziękuję za pomoc.

kostek101 lubi to.
  4. kostek101

kostek101 Czeladnik forum

chyba nie mam ale pewny nie jestem

temat mozna zamknoć lub usunąć

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2018
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro chyba nie masz pytań i temat można zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.