prosze o małą pomoc .

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Roamntyk1982, 31 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roamntyk1982

Roamntyk1982 Stary wyjadacz

chciałbym sie dowiedziec czy jakiej nazwie jest zadanie w wspołdzielni ? poziom 102
    Oraz jakie beda w nastepnych poziomach sie pojawia .? wiecej 103. itd.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Każda nowa misja po pojawieniu się w Spółdzielni będzie zaznaczana wykrzyknikiem.

Dodatkowo w pasku po lewej stronie przy ikonce przejścia do Spółdzielni pojawi się cyfra z liczbą nowych misji do wykonania.

Wszystkie misje opisane są w Poradniku: >>KLIK<<
    Nie ma spisu misji w Spółdzielni według poziomów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Roamntyk1982

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

są ale tu przy opisie konkretnej misji, trzeba samemu przejrzeć 10 stron poradnika, na pierwszej masz spis misji, a dalej kolejne każdej wymagania, proponuję poprzeglądać od 10 strony, tam są misje powyżej 200 poziomu i się zniżają :) niestety poprzeplatane z misjami z Bahamy te nie mają wymagań poziomu, gdyż możesz mieć wyższy poziom a i tak nie mieć odblokowanej danej roślinki :D

w tych zdjątkach na początku twojego posta nie ma obrazka, prawdopodobnie hosting się skończył

5. MOD_Zła

Na dalszych stronach Poradnika są jeszcze misje. Na przykład na stronie 10 Poradnika: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/spółdzielnia-misje.10483/page-10
    Wystarczy przejrzeć uważnie cały Poradnik i wszystko tam znajdziesz.

cyfrzakk - dziękuję za pomoc.

6. Roamntyk1982

przeszukałem pokolei od 10 strony i nieznałazłem o nr 102 chyba ze to od poziomu 100 o nazwie ( jak stworzyc zespół )? czy to jest to. z dalszymi roslina jaka mam na 102 lvl Margarytka.

7. MOD_Zła

Nie każdy poziom jest związany z pojawieniem się nowej misji.
    Są poziomy, kiedy nowa misja nie jest dodawana. Poziom 102 do nich należy.
    Tak, jak napisałam w pierwszym poście tutaj. Gdy pojawi się nowa misja w spółdzielni po zdobyciu poziomu, będzie widoczna informacja o tym fakcie.

8. Roamntyk1982

oki w 2.lipca 2018 . ten 102 zdobyłem poziom a nazwa to jest jak stworzyc zespół . po wasza odpowiedz mozna po chwili ja zamknać?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Roamntyk1982 tak jak wyżej napisała MOD_Zła:

Tak więc skoro osiągnąłeś 102 poziom to nie będziesz miał teraz nowej misji. Wyżej otrzymałeś również link do poradnika: >>KLIK<<, w nim jest alfabetyczny spis wszystkich misji, a misja Jak stworzyć zespół, o którą pytasz powyżej jest od poziomu 97. W każdym poście, w którym dana misja jest opisana lub w górnych częściach tabelek są podane poziomy od jakich dana misja jest dostępna, np.:

Powyżej 100-go poziomu, misje stałe są co ok. 3 poziomy. Jest misja po osiągnięciu 101, 104, 107, 110, itd...

10. Roamntyk1982

nie mam dzieki.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.