proszę o podpowiedz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mkoltuniuk, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mkoltuniuk

mkoltuniuk Forumowy żółtodziób

farmę mam w Polsce a waluta do zapłaty Funt Brytyjski, pisałam do pomocy technicznej o zmianę bez rezultatu w zgłoszeniu nie ma żeby zmienić walutę na pl, jak i gdzie mam napisać żeby dokonali zmiany proszę o podpowiedz :)

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

mkoltuniuk, jeżeli napisałaś zgłoszenie do Pomocy Technicznej, to proszę o kontynuowanie korespondencji. Informacje związane ze zmianą waluty otrzymasz właśnie w PT. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. madziunia000

madziunia000 Okazjonalny autor

Hej, mnie poprosili o skan dowodu osobistego żeby potwierdzic że jestem z Polski!!!??? żeby mogli zmienic walute:eek:nie bardzo im ufam więc ja w życiu nie wydam ani grosza, a u mnie waluta to euro i kraj włochy.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

madziunia000, proszę o kontynuację korespondencji z Pomocą Techniczną, jeżeli nadal chcesz zmienić walutę w grze. :)

5. madziunia000

korespondencje zakończyłam bo za zmianę waluty w grze chcą mojego dowodu osobistego, a wydaje mi się że nie tędy droga... i myślenie nie to, no ale na szczęście nie ja ustalam reguły i przynajmniej mam bardzo dobry argument żeby nie wydać ani grosza polskiego na grę

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

madziunia000, to jest oczywiście Twoja decyzja, przypominam że nie jest to dział dyskusji :)

7. madziunia000

nie dyskutuje, chciałam pomóc bo miałam identyczna sytuacje.

Pozdrawiam
    Miłego wieczoru

8. tereska75

tereska75 Forumowy żółtodziób

ja do dziś nie dostałam odpowiedzi na maila, napiszę jeszcze raz jeśli poproszą o dowód to nie podaje takich rzeczy...
    Pozdrawiam

9. mkoltuniuk

mkoltuniuk Forumowy żółtodziób

trudno nie wykupie sobie piekarni :(, pomoc techniczna jeszcze nie odpisała dziękuje za zainteresowanie można zamknąć

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tereska75, mkoltuniuk,zgłoszenia do Pomocy Technicznej nigdy nie zostają bez odpowiedzi.Sprawdźcie proszę dobrze swoją skrzynkę pocztową,również folder "Spam",bo zdarza się że tam "lądują" niektóre wiadomości.

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.