Propozycja.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika degadon, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. degadon

degadon Czeladnik forum

W związku z bardzo poważną awarią systemu w grze , proponuję tym graczom którzy zgłosili problem, udostępnić bezpłatnie kombajn do czasu usunięcia awarii lub doliczyć dodatkowe punkty .Pozdrawiam zespół Kapi a szczególnie informatyków, którzy usuwają awarię, czekamy z niecierpliwością na Wasz sukces :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dziękuję za propozycję, jeśli twórcy gry uznają, że jakaś rekompensata się należy, ewentualnie podejmą decyzję o jej przyznaniu a my otrzymamy jakieś informacje na ten temat, to zostaną zamieszczone na forum w formie Oficjalnego Ogłoszenia. Zapraszam do śledzenia działu Ogłoszeń : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. degadon

degadon Czeladnik forum

Nie mam już zapytań, dziękuję bardzo za informację , mam nadzieję, że twórcy gry podejmą zadawawalającą nas decyzję .Jednak naprawa tej awari trwa już bardzo długo i stwarza nam bardzo duże niedogodnośći .Trzymam kciuki za programistów i oczekuję szybkiego powrotu do "normalności".Pozdrawiam .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również życzę nam wszystkim powodzenia i zadowolenia z gry, programistom również. A skoro nie masz już pytań to dziękuję, pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.