Promocje na floreny.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 4 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Chciałem zapytać i jednocześnie zasugerować małą zmianę w promocjach na floreny.
    Od dłuższego czasu w mojej promocji na floreny mam ciągle to samo czyli sielanka za 200zł.
    Wiem i rozumiem, że te promocje po 7.99 na początku gry są formą zachęty. Po zakupie mamy kolejną promocję która jest już nieco droższa którą też kiedyś kupiłem i tak doszedłem do "promocji" na którą nie mam ochoty. Nie wiem jak w przypadku innych farmerów, ale ja osobiście o wiele częściej kupowałbym floreny jakby były w starszych promocjach. Czy istnieje jakakolwiek szansa aby się to jakoś zmieniło?

~czarodziejka i Masza1234 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

fkamil nie otrzymujemy informacji o zasadach i kryteriach na jakich firma opiera się wysyłając Graczom takie indywidualne oferty, ale domyślam się, że między innymi wchodzą w grę transakcje dokonywane na koncie czy też aktywność Gracza. Z pewnością byłoby więcej chętnych ale szczerze mówiąc wątpię aby te "najtańsze" i wykorzystane już oferty były powtarzane bo z tego co wiem, są to oferty jednorazowe.
    Zapraszam jednak do przedstawienia propozycji w dziale pomysłów, z ankietą i zgodnie z zasadami działu: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  3. fkamil

fkamil Komandor forum

Aha, to nie wiedziałem, że nie macie takich informacji. No to pomyślę w takim razie nad jakiś postem, pytanie tylko czy jest sens bo pewnie nie pierwszy zwróciłem na to uwagę. Nie miałem też na myśli najtańszych ofert tylko o jakieś urozmaicenie ich chociaż odrobinę. Dziękuję za poświęcony czas, życzę Ci przyjemnego popołudnia :).

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli jest jakaś promocja dla wszystkich Graczy to informacje otrzymujemy i te zawsze są publikowane też na forum, tak jak np. Wyprzedaż florenów oraz nowe superpakiety florenów, ale o indywidualnych ofertach tak jak napisałam - nie jesteśmy informowani.

Wzajemnie miłego popołudnia Ci życzę i temat zamykam.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.