promocja pakietu 59 % za 11.99 zł.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alicja51, 3 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alicja51

alicja51 Czeladnik forum

Dzień dobry :) Przed chwilą zakończyła się promocja pakietu j.w. za 11.99 zl. Kupiłam go i nie dostałam kombajnu na 72 godz. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

alicja51 witam i również pozdrawiam.

Jaką nazwę nosił pakiet, pamiętasz?

3. alicja51

alicja51 Czeladnik forum

niestety nie pamiętam ale było w nim również 150 fl, super nawóz, super nawóz Zosi i turbo nawóz Zosi

4. SMOD_Atena

Jeśli pakiet zawierał super nawozy to raczej kombajn w skład tego pakietu nie wchodził, ale tutaj bez konkretnej nazwy nie mogę konkretnie napisać co dokładnie zawierał a sprawdzić Twojego konta z poziomu forum nie mam jak.
    Napisz proszę zgłoszenie do PT, tutaj znajdziesz wskazówki: Pomoc Techniczna. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i wszystko będzie wyjaśnione.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. alicja51

alicja51 Czeladnik forum

Nie mam pytań , dziękuję Ale tak poza nawiasem zawsze jak kupowałam ten pakiet to m.innymi był kombajn na 72 godz. - Dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Na marginesie dodam, że w takiej samej cenie są różne pakiety promocyjne i mogą różnić się składem, a jaki kupiłaś tym razem to dokładnie sprawdzi PT jak otrzyma Twoje zgłoszenie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.