Promocja na floreny ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzicha541, 31 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłam że cena florenów wzrosła. Wcześniej za 150 florków płaciłam 18.00 zł. polskich. Jak zebrałam 4 sztuki paysafecard z każdej zostawało mi po 2 złocisze. Teraz w w banku 150 florków kosztuje 19.99 , a na tej niby promocji też 19.99 zł. To jaka to promocja ? Zdrożało okrutnie dlatego przestałam wydawać ciężko zarobione pieniążki. U mojej sister za granicą cena naprawdę spadła , więc dlaczego w Polsce tak zdrożało ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jak wiemy Farmerama to niemiecka gra i ceny związane są z kursem euro, w wyniku czego dla polskich Graczy obecnie są wyższe. Niestety nie mamy informacji czy ulegną jeszcze zmianie czy takie pozostaną. Jeśli otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie, to zostaną zamieszczone na forum. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Nie mam , dziękuję :) Pozostało mi w takim razie czekać.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie życzę miłego dnia i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.