promocja młyna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 11 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Jak można wstawić promocję młyna z czasem skoro młyn nie działa to dobrze że ja wczoraj poczytałam na forum , co nie zawsze czytam
    Uważam że twórcy niech zaczną myśleć

2. kermit

kermit Forumowy żółtodziób

moj mlyn tez od wczoraj nie dziala,zrobcie cos

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mario,przykro mi że młyn nie działa tak jak należy,żebym ja miała pojęcie i możliwości to naprawiłabym wszyściutko co się zepsuje w tej grze.Niestety ani ode mnie ani od moich przełożonych to nie zależy,nie mamy też wpływu na rozwiązywanie problemów technicznych w grze,jedno co możemy to przekazywać odpowiednim osobom Wasze uwagi,zgłoszenia i sugestie.
    A twórcy na pewno myślą cały czas nad tym aby zapewnić nam Graczom rozrywkę i zależy im na tym,żebyśmy wszyscy byli zadowoleni,ale niestety gra jest tak rozbudowana i zdarzają się nieprzewidziane problemy,które z tego co wiem,technicy starają się usuwać najszybciej jak to tylko możliwe,a nam pozostaje być wyrozumiałym(to są ludzie,nie maszyny) i czekać cierpliwie :)

kermit zapraszam do zapoznania się z tym tematem : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/młyn.14071/page-8

i do najnowszego OO w tej sprawie : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-problemy-z-młynem.14076/#post-267555

4. Askazdro

Askazdro Forumowy żółtodziób

Co to za promocja, jak nie można z niej skorzystać. Jak wielu innych od wczoraj nie mogę produkować paszy. Nie tylko nie skorzystam z promocji, ale i cenne sianogrosze będę musiała wydać na paszę.

5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Bardzo rozumiem , nie mogę zrozumieć tych tam wyżej i wyżej
    Jak coś dać jak nie działa , jednym słowem dali nam zabawkę zepsutą /hi hi
    A na ten zegar nie jedna osoba się nabierze
    No nic trzeba czekać grzecznie

6. szuwar

szuwar Forumowy żółtodziób

i młyn znów wysiadł... :(

7. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

Już ponad 20 godzin straciłem na niedziałającym młynie bo mam wykupiony pakiet dziś chciałem też kupić następny tylko pytanie PO CO mam wydawać kase i mieć coś co nie działa.Kto mi odda te stracone godziny ??

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.