promocja florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 5 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Chciałem zapytać się dlaczego jest taka promocja florenów?
    za 19zł -150 florenów
    a bez promocji za 18zł- 150florenów + super nawóz
    Czy to nie ogłupianie i naciąganie graczy?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie.
    To jest liczenie na magię słowa "promocja".
    Dokładnie tak samo postępuje każdy supermarket... tyle, że tam jest więcej towarów i coś takiego mniej się rzuca w oczy.

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety nie jestem wstanie tutaj udzielić odpowiedzi. Pamiętaj proszę że ceny są ustalane odgórnie przez Bigpoint, co za tym idzie nie sposób określić czemu jest tak a nie inaczej.

Tutaj też warto się przyjrzeć różnicy jakie stanowią oby dwie możliwość. Pakiet za 150 FL za 19 złotych zawiera w sobie 150 FL +20 super nawozu. Natomiast drugi pakiet jaki zaprezentowałaś, ten który znajdziemy w banku za 18złotych zawiera 150 FL + 10 jednostek super nawozu.

Jak zobaczysz różnica jest w ilości SN, więc przypuszczalnie stąd ta różnica jednej złotówki. Ciężko tutaj mówić o naciąganiu skoro w sumie za złotówkę dostajemy więcej.,

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

w pakiecie jest 20 sn czyli o 10 jednostek wiecej niz w normalnej ofercie..xD

zzizzie lubi to.
  5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje bardzo graczom za pomoc, oraz za screena :)

Czy autorowi wątku mogę w czymś jeszcze pomóc ?

6. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Nie już nie potrzeba zauważyłem teraz że jest z boku 20 super nawozu . No ale tak czy siak wiadomo że takie pic na wodę ta promocja . Dziękuję za obszerne wyjaśnienie
    dobranoc

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro dalszych pytań nie ma to temat zamykam, równocześnie życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.